Mehmet DUMAN

Haftanın Ardından

Mehmet DUMAN

      Geride bıraktığımız hafta sonu ilimiz temsilcilerinden Elazığspor kendi evinde Amasya Futbol kulübünü konuk ederken diğer temsilcimiz Karaman Belediyespor’a konuk oldu.

      Maçlar öncesine baktığımızda göz bebeğimiz Elazığspor 4 puanla sıralamada ilk beş içerisinde bulunurken kalesinde gol görmeden iki maçı tamamlamış, ligin ilk maçında kendi evinde evin de Kelkit Belediyespor’la 0-0 berabere kalmış ikinci hafta Trabzon deplasmanında Yomraspor’u 1-0 la geçmişti.

      Sezonun üçüncü maçında ise rakip kalelere sadece bir gol atabilmiş ve henüz puanla tanışamamış Amasya oynayan temsilcimiz yakalamış olduğu birçok pozisyondan sadece birin gole çevirince sahadan galibiyetle ayrılmasının yanında, kalesinde gol görmeme serisini üç maça çıkartıp, namağlup olarak sıralamada 7 puanlı üç takımdan birisi olarak 2 ile 4 arasındaki yerini korumuştur.

      Hafta sonu 3 puanlı Ağrı 1970 deplasmanına çıkacak Elazığspor’da mutlak hedef galibiyet üzerine olurken, bu maçta ayrıca namağlup serisinin devamı ve kalesini gole kapatma mücadelesini verecek.

      Ağrı maçından alınacak üç puanla liderlik şansının da doğabileceği gerçeği Elazığspor’u ileriki haftalara moral motivasyon olarak daha iyi hazırlayacaktır.

      Takımımıza bu maçta başarılar diliyorum.

Bir başka temsilcimiz olan Karakoçanspor’da ise bir yandan isim değişikliğinin kararın beklenirken diğer yandan üç haftalık istenmeyen gidişata dur demenin hesapları yapılıyor.

      Ligde, ligin ilk maçına Gümüşhane’den alınan bir puanla başlayan Ender Çınar ve öğrencileri ikinci maçta Ligin en genç takımlarından olan Bayrampaşayı konuk etmiş, yakalanan sayısız fırsatları gole çeviremeyince sahadan 2-1 sonuçla mağlup ayrılmıştı.

      Kaybedilen üç puanı unutmak isteyen temsilcimiz hafta içerisinde oynadığı ziraat Türkiye kupası 1. Tur ilk maçında Elazığspor’u yenerek 2. Tura yükselmiş, geçtiğimiz hafta sonu oynayacağı Karaman Futbol kulübü maçına moralli gitmiştir. 

      Karaman maçında beklediği golleri bulamayan temsilcimiz sahadan 1-0 lık sonuçla mağlup ayrılıp sıralamada elde ettiği 1 puanla son üç takım arasına demir atmıştır.

      Hafta sonu kendi sahasında Trabzon temsilcisi Yeşilyurt Ofspor takımını ağırlayacak olan temsilcimizde çalışmalar üç puan üzerine yapılmaktadır.

      Karakoçanspor’a başarı dileklerimi sunarken, bir an evvel arzuladıkları puanlarla tanışıp ligde hedefleri noktaya kendilerini taşırlar diyorum.

Yazarın Diğer Yazıları