Elazığ'da İkinci Tacizci Öğretmen Vakası!

Elazığ'da kız öğrencileri taciz ettiği iddiasıyla hakkında yapılan şikayet sonrası gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da bir lisede öğretmen olarak görev yapan İ.B. hakkında, okuldaki bazı kız öğrencileri taciz ettiği iddiasında bulunuldu. Öğrenci velilerinin harekete geçmesinin ardından savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Yapılan şikayet sonrası savcılık, öğretmen hakkında yakalama kararı çıkarttı. Adliyeye sevk edilen öğretmen İ.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, taciz iddiasının ardından öğretmen İ.B.'yi açığa aldı.

Yorumlar 3
osman 27 Nisan 2024 16:45

eğitim sendikalarından bir açıklama geldi mi acaba üyelerinizin yediği haltlar bini aşmış siz dut yemiş bülbüle dönmüşsünüz yazıklar olsun. şu şehirde bu konuda bir açıklama yapacak bir yetkili yok mu noluyor beyler ortada iki tane sapık öğretmen onlarca mağdur öğrenci var hiçbir açıklama yok. çok yazık çok. milli eğitim müdüründen de bir açıklama gelmedi. internet medyası olmasa hiçbir şeyden haberimiz olmayacak

Sezai 27 Nisan 2024 13:57

maalesef Elazığ adına çok üzücü bir durum, internetten biraz araştırınca gördüm bu adamın Elazığ isminide kullandığı bir spor kulübü derneği varmış, derneğin yönetiminde Elazığ’dan saygın isimler var, bu isimlerin zarar görmemesi için bir an önce derneğin feshedilmesi lazım, ayrıca derneğin internet sayfasındaki kız çocuklarının fotoğraflarınında kaldırılması gerekir, ailelerin daha dikkatli olması lazım artık bu devirde kimseye güven kalmadı, özellikle kız çocuklarınızı emanet ettiğiniz insanları iyice araştırın, takip edin, yazık günah bu çocuklara ne günlere kaldık

Yaşar 27 Nisan 2024 03:16

Yuh artık! Çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz. Öğretmene de güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Kim bilir gün yüzüne çıkmayan daha ne kadar vaka vardır. İşin korkunç tarafı, önceki sapıkta olduğu gibi bu sapık da çok sayıda öğrenciyi taciz etmiş. Yani bir değil iki değil, Utanmazlar, ahlaksızlar! STK platformu neredesiniz? Elazığ halkı sizden bir açıklama bekliyor.

Bakmadan Geçme