Yenihayat: 'Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor'

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Pazartesi günü oynanacak olan Efeler 09 SFK maçı hakkında açıklamalarda bulundu

Yenihayat: 'Ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor'

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Pazartesi günü oynanacak olan Efeler 09 SFK maçı öncesi cumartesi akşamı maç saatinde Elazığ Atatürk Stadyumu’nda çalıştı. Taraftarlara açık olan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenman sonrası değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, ciddiyet çağrısında bulundu.
Rövanş maçı hakkındaki değerlendirmelerinde başarılı çalıştırıcı, “Herkes bizi finalde görüyor ama bir rövanş var. İlk maçtan ciddi bir avantajımız var ve değerlendirmek istiyoruz. Rövanşta da ciddiyeti elimizden bırakmamamız gerekiyor. Çünkü daha işimiz bitmedi Pazartesi günü de ciddiyetle sahaya çıkıp, iyi grafiğimizi devam ettirerek işimizi ciddiye almalıyız. Evet ciddi bir avantajımız var ama kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Takımımızda tüm futbolcularımız oynayabilecek durumda. Gece maçı oynamamızın oyuncularımız üstünde olumlu etki oluşturacağını düşünmüyorum” dedi.
Aliağa – 52 Orduspor FK maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Yenihayat, “İlk maç zor geçti. Aliağa ilk kez yenildi sezon boyunca. Rövanşta zor geçecektir. Biz maçımızı oynayacağımız zaman rakibimiz belli olacak zaten. Zor bir maç olacaktır dediğim gibi biz de takip edeceğiz” ifadelerini kullandı.