Ak Parti ve Selmanoğlu

14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti'den aday adayı olan isimlerden biri de eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu.

TAKİP ET

10 yıllık belediye başkanlığı döneminde önemli hizmetlere imza atmakla birlikte gönüllere de dokunan, hem başkanlık dönemi hem de başkanlıktan sonraki süreçte halkın içinde olmaktan büyük bir keyif alıp mutluluk duyan Selmanoğlu, Ak Parti listesine güç verecek ve katkı sunacak bir isim olarak da öne çıkıyor.

Yaşantısıyla örnek, bulunduğu ortamda ilgi odağı ve çekim merkezi olan, her kesimden insanın saygı ve sevgi duyduğu Süleyman Selmanoğlu, bu özelliği ile farklı siyasi kesimlerden oy alabilecek Yunus yürekli bir gönül insanı.

Selmanoğlu, kin ve nefret duygularını bilmeyen, kendisine kötülük yapanları dahi hoş görüp affeden, eğitimcilik yönüyle gençleri seven bir gönül insanı. Ticaret Lisesi Müdürlüğü ile on binlerce gencin yetişmesine katkı veren ve bunun karşılığını gençlerin teşekkürü ile her zaman aldığını söyleyen Selmanoğlu'nun Ak Parti listesinde yer alması, hem partiyi hem de listeyi güçlü kılacaktır.

Yorumlar 4
Ahmet 24 Mart 2023 23:26

Kişiliğine hic bir şey diyemem. Ancak yönetici olacak evsafta biri degil. Belediye başkanlığı döneminde belediyeye ait işlerde organize suç örgütlerinin tehditine boyun eğerek her bir köşeyi bu tip insanlara peş keş cekti. Ayrıca fetö ile iltisaklı olduğu şeklinde bir yaygın kanaatte vardı.

yorumcu 24 Mart 2023 10:52

Neden kendi düşüncelerinizi gerçekmiş gibi yazıyorsunuz. Yani siz inanıyor musunuz gerçekten Süleyman Selmanoğlu Ak Parti listesini güçlendireceğine... Olsa olsa Tolga Ağar kadar güçlendirecektir. Pes yani...

Latif 24 Mart 2023 01:00

Selmanoğlundan idareci yönetici olamaz,belediyeyi 10 yıl basiretsiz insanlarla idare etti,davul onun boynunda,tokmak,Atik biricinin elinde idi,Rabbim bir daha o günleri göstermesin,.Bir ak partili olarak kesinlikle aday olmasını istemiyorum.

Gakko 23 Mart 2023 21:48

Bu şehrin güzel siyasetçileri vardı yazık bunların hepsini küstürdüler şehrimize yararlı ve sahip çıkıcak insanlar lazım bırakın şişirmeyi herkes biliyor herşeyi

Bakmadan Geçme