Cumanın Bereketi

İl yöneticilerimiz ve Milletvekillerimiz için bereketli bir gün oldu Cuma günü.

Cumanın Bereketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, İl Genel Meclisinin yeni Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve diğer ilgililer, hem altyapısı önemli oranda tamamlanmış ve birçok arsa tahsisleri yapılmış şehrin ikinci OSB’si Elazığ Teknova hem de sanayi sitesi esnafları kadar şehir halkının da  sabırsızlıkla beklediği Çamyatağı Köyü sınırları içinde kurulacak yeni sanayi sitesinin arazisi üzerinde inceleme yapıp gelinen nokta hakkında bilgiler aldılar.

Bu iki konu; şehrin ekonomisine, üretimine ve kalkınmasına direkt etki eden ve önemli yatırımlar kategorisinde olan projeler.

Ekonominin ve üretimin altyapısını ve modern mekanlarını oluşturacak TEKNOVA ve yeni sanayi sitesinin bir an önce hayata geçmesi adına hem şehrin tepe yöneticileri hem de siyasilerimiz el birliği yaparak konuya el atmışlarsa bu iki projenin hayata geçmesinde önümüzdeki süreçte ciddi atılımlar olacak demektir.

Bu iki konuda olduğu gibi şehrin ovalarının sulanması ve Pertek Köprüsü sorunlarının çözümünde de bu birlikteliği ve ortak iradeyi görmek istiyoruz.