M.Şahin Duman

Yeter Artık

M.Şahin Duman

PKK tarafından kaçırılıp Gara’da bir mağarada tutulan 13 vatandaşımızın biri omuzundan diğerleri ise başından vurularak maalesef ki şehit edilmişler. 

E yeter artık vicdanlar bu yükü kaldıramıyor. Neredeyse yarım asrı dolduran bu terör olaylarından kaynaklı yaşadığımız acılara yürekler dayanamıyor ve tahammül bitmiştir.

Bu güne kadar yaklaşık 65 bin insanın ölümüne sebep olan bu karanlık dünyaların insanlıktan çıkmış, yürekleri zift katran, duygusuz, hissiz ve akılsız tetikçilerinin ülkemize yaşattıkları acılar dayanılamaz ve katlanılamaz bir boyuta çoktan erişmiştir.

İnsanlık tarihinde bir benzeri nadir görülen PKK terör örgütünün, yapılanmasından günümüze gelinceye kadar ki yaptıklarına bakıldığında insanların nasıl esfele safilin mertebesine düştüklerini üzülerek ve acıyarak görebiliyorsunuz.

Bu terörist sıfatlı cani ruhlu vahşi mahlûkatlar ile değişik kisveler altında kendilerine destek veren sözde insan sıfatlı katil ruhlu PKK sevicileri hiç akıl etmezler ki kendilerine destek veren Amerika gibi devletler kendi ülkelerinde siyah tenli ile beyaz tenliyi dahi ulus bilinciyle bir arada tutup birlik ve beraberlik içinde ele ele, gönül gönüle, huzur ve refah içinde yaşatırken PKK ve PYD lilerin ellerine silah ve ceplerine doları hayrına koymaz.  

Evet, hiç düşünmez mi bu PKK denilen katil sürüsü. Destekçileri ülkeler kendilerine tırlar dolusu silah ve mühimmat ile çantalar dolusu doları neden veriyor diye. Aslında neden verdiklerini bizzat kendileri ifade ediyorlar ama karşısındakiler aptal, şuursuz, duygusuz, hissiz, hain ve satılık olunca göremiyor, duyamıyor ve anlamıyor. 

Amerika bölgeye gönderdiği siyah ve beyaz tenli askerlerinin eliyle bunlara silah teslim ederken dahi şu mesajı veriyor. Ben kendi vatandaşlarımın hiç birinin dinine, mezhebine ve etnik kökeni ile sosyolojik yapısına bakmayan, beyazı ve siyahıyla beraber Amerikan vatandaşı ortak paydasında büyümüş ve güçlenmiş bir devletim. Diyor…

Diyor ama bunu görmek, okumak, anlamak ve hissetmek için önce insan olmak gerek. Bilmem anlatabildim mi?

Sonuçlar hep aynı. Acı, gözyaşı ve hüznü yaşayan hep bizim insanımız. Ekonomik, siyasi ve sosyolojik ağır bedelleri ödeyen bizim ülkemiz. Türkiye’miz… 

O siyah ve beyaz tenli Amerikalı, İngiliz ve Fransız askerler, aklını ve vicdanını yitirmişlerin ellerine verdikleri silahlarla aynı coğrafyada binlerce yıllık aynı kültür ve medeniyet içerisinde yoğrulmuş insanları katlettirirken terör sevicilerin barış, hak ve özgürlükler ile demokrasiden bahsetmeleri bu coğrafyanın acı kaderi olmamalıdır. 

Ve İnşallah olmayacaktır.
 

Yorumlar 3
Recayi KARSLI 14 Şubat 2021 19:38

Yüreğine Sağlık Güçlü Kalemin Daim Olsun Halkı Milli Değerler Paydasında Bilenlendiren Engin Birikimleri Aydınlatan Sağın Şahin DUMAN’a Teşekkür Ediyorum

Mehmet Sezai Aydıngöz 14 Şubat 2021 15:59

Şu iyi bilinmelidir ki:Hazırlanmış tarlada,tohum boy gösterir.Güzelim memleketimizi,önce terörün yeşermesini müsait hale getiren yöneticiler utansın.Sonrada ,terörün bitirilmesinin yolu belli iken bu yola tevessül etmeyip,sunni tedbirlerle terörle mücadele eden yöneticiler utansın.Tüm olaylar sebep/sonuç gerçeğine dayandığı gibi,Terörde,bir sebebin sonucudur.Bu sebep illetinin tohumunu da,İngiliz haini,gafil paşalara,ittihat ve terakki zokası ile bulaştırmıştır.

Dilek 14 Şubat 2021 13:44

Evet inşallah olmayacaktır.yazı çok güzel kaleme alınmış.yazanın yüreğine sağlık.

Yazarın Diğer Yazıları