Gakgoş'un en uzun serileri

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un, TFF 3. Lig 1. Grup'ta en uzun yenilgi ve en uzun galibiyet serilerinde benzer takımlar dikkat çekiyor

TAKİP ET

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig'de ikili averaj farkıyla kümede kalmayı başaran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 34 haftalık süreçte en uzun yenilgi ve en uzun galibiyet serilerini sizler için derledik. En uzun yenilgi serisine 15. haftada Arnavutköy Belediyespor'la deplasmanda oynanan maçla başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, rakibine deplasmanda 2-0 yenildikten sonra 16. haftada evinde Bursa Yıldırımspor'a 1-0, 17. haftada deplasmanda Fatsa Belediyespor'a 1-0 ve 18. haftada deplasmanda Bergama Belediyespor'a 2-1 yenilerek 4 maçlık en uzun yenilgi serisine imza attı.
Gakgoş'un bu serisi 19. haftada Başkent Gözgözler AFK ile oynanan ve golsüz eşitlikle tamamlanan maçla tamamlandı.

GALİBİYET SERİSİ SON 3 HAFTADA!
Sezon içinde ikili galibiyet serileri yakalamasına karşın Bordo-Beyazlı ekibimizin en uzun serisi son 3 haftada geldi. 32. haftada Arnavutköy Belediyespor'la oynanan 2-1 kazanılan Arnavutköy Belediyespor maçı sonrası temsilcimiz Bursa Yıldırımspor'u deplasmanda 1-0 devirdi ve evinde Fatsa Belediyespor galibiyetiyle (1-0) sezonu tamamladı.

Bakmadan Geçme