Elazığ Öğretmenevi'nin Açılışı Gerçekleştirilecek

Elazığ Valiliği, yarın (24 Kasım Perşembe) geçici olarak öğretmenevi olarak kullanılacak binanın hizmete açılacağını açıkladı.

Elazığ'da uzun bir süredir 81 il arasında öğretmenevi olmayan tek şehir olarak dikkat çekiyordu. Geçtiğimiz aylarda Elazığ'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenevi için müjde verse de süreç uzun olduğundan geçici bir çözüm ihtiyacı elzem olmuştu.

Bu nedenle Gazi Caddesi'nde yer alan İlbey Hotel'in binasının geçici olarak öğretmevi olarak hizmet vereceği açıklanmıştı.

Elazığ Valiliği binanın hizmete başlayacağını duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada açılışın Elazığ Valisi Ömer Toraman'ın da katılımıyla 24 Kasım Perşembe (yarın) günü yapılacağı belirtildi.

Yorumlar 4
Misafir 25 Kasım 2022 22:35

Yıllardır özel binalara yapılan tadilat, tamirat ve kiralama ile sorun çözülmeye çalışılıyor; Halbuki bu yapılan harcamalarla sıfır ve istenilen bir öğretmen evi çoktan yapılmıştı. Herkesin dikkatine yama yumayla olmuyor. Elaziz' imize yazık oluyor.

Muallime laf atan keveşeye 24 Kasım 2022 15:49

Öğretmenlari genelleme yaparak eleştiren densiz , insanlıktan nasibini almamış gıybetçi seni.

Muallim 24 Kasım 2022 05:09

Nedir bu öğretmen densizliği.Yetmiyormu? Işleri güçleri akşama kadar oyun oynayıp,devlete,hükümete karşı zevzeklik yapmak.

Ahmet 23 Kasım 2022 22:22

Kazan kazan iliskisi canim başka bir şey değil. Birileri öğretmen evi diye memnun diğeri işleri yoluna girdi diye :)

Bakmadan Geçme