Elazığspor taraftarından protesto

Elazığspor taraftarları takımın içinde bulunduğu sahipsizlik ortamını protesto etmek için yürüyüş gerçekleştirdi

Elazığspor taraftarından protesto
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Tetiş Yapı Elazığspor’da taraftarlar, takımın içinde bulunduğu sahipsizlik ortamını protesto etmek için yürüyüş yaptı. Elazığ Öğretmenevi önünde başlayan yürüyüşte, taraftarlar takımın sahipsizliğinden dert yanarak, sloganlar attı. Zaman zaman ses bombaları atan taraftarlara, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Günün önemine binaen bir açıklama yapan Elazığspor Efsaneler Taraftar Grubu Başkanı Serkan Çayır, “Elazığspor olarak her sene aynı senaryoyu izliyoruz. Sahipsizlik, ilgisizlik yine hat safhada. Elazığ’da ve il dışında yaşayan zengin, Elazığspor’u alacak iş adamlarımız varken, maalesef onlar da sessiz kalıyor. Elazığspor için çırpınan, mücadele eden sadece Elazığspor taraftarıdır. Her yılı aynı sıkıntıları yaşamaktan bıktık. Paralı bir başkan görmedik, sizlerin de bildiği gibi. Bu belirsizlik devam ederken, diğer taraftan futbolcularımız tek tek sözleşmelerini feshederek Elazığspor’a veda ediyor. Artık taraftarın sabrı kalmamıştır” dedi.

Küskünlüklerin bir tarafa bırakılması gerektiğini dile getiren Çayır, “Birlik beraberlik içerisinde herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz. Seçim dönemi Elazığspor’u reklam malzeme yapanların, seçimden sonra da Elazığspor’u sahiplenmelerini istiyoruz. Biz taraftar grupları olarak ekonomik güçlü olan, futboldan anlayan ve takımımızı bu çıkmazdan kurtarıp  başarıya taşıyacak bir yönetimin acil şekilde kurulmasını istiyoruz artık. Biz taraftarların sabrı kalmadı, kimse bizim sabrımızı sınamasın” şeklinde konuştu.