HOŞGELDİNİZ

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM, HALKA HİTAP ETMEK VE AK PARTİ'NİN ELAZIĞ'A YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATMAK AMACIYLA YARIN ŞEHRİMİZE GELİYOR

HOŞGELDİNİZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                                                    

24 Haziran seçimleri öncesinde siyasilerin mitingleri devam ediyor. Bugün  komşu il Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra yarın da   Başbakan Binali Yıldırım Elazığ’a geliyor.

Öğlen saatlerinde ilimize gelecek olan Başbakan Yıldırım, Cuma namazını da ilimizde kılacak. 15 Temmuz Demokrasi meydanında saat 13.30’da halka hitap edecek olan Başbakan Yıldırım konuşmasının ardından Batman’a geçecek…

ELAZIĞ’A ÖZEL İLGİ

Ulaştırma Bakanlığı ile Başbakanlık yaptığı süre içinde defalarca ilimize gelen, en son olarak geçtiğimiz sonbaharda STK’lar ile buluşan Başbakan Yıldırım Elazığ’da  gerçekleştirilen yatırımlarda önemli rol üstlendiğini ve kendisini Elazığlı olarak gördüğünü sıklıkla ifade ediyor.

GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİREN ADAM

Ulaştırma Bakanlığı yaptığı dönemlerde başlattığı duble yollarla halkın gönlünü kazanan, ülkeyi bir baştan bir başa bölünmüş yollarla donatan Yıldırım’ın yolları böldük gönülleri birleştirdik cümlesini sıklıkla kullanarak bu yolların hızlı, konforlu ve güvenli seyahat edilen yollar olduğunu her zaman vurguladı

ESPRİLİ SİYASET

Başbakan Yıldırım’ın en önemli özelliklerinden biri de gerilen, sertleşen siyasi üsluba kendi tarzıyla yaklaşması ve sıcak bir ortam oluşturması. En gergin konularda bile kurduğu bir cümle ve yaptığı bir espri ile gönülleri fetheden Yıldırım, bu yönüyle örnek bir siyasetçi olarak görülüyor.

KENDİSİ İLE BARIŞIK

Geçtiğimiz aylarda Elazığ ziyaretinde karşısındaki cihazdan yaptığı konuşmasında bir ara duran sonrasında da danışmanlarına: “Şimdi ben bu teknolojik cihaza uyarak metni okusam rezil olurum. Çünkü cihazda Elazığ yerine Erzincan yazıyor. Allahtan fark ettim de okumadım “diyerek tatlı sert sitem ederek bu hataya bile mizah katan Başbakan yıldırım, bu samimi davranışı dolayısıyla salondakilerden büyük alkış almıştı.

AĞAR DA KATILACAK

Başbakan Yıldırım tarafından bugün gerçekleştirilecek mitinge Mehmet Ağar’ın da katılarak bir konuşma yapması bekleniyor. Oğlu Tolga Ağar ve Ak Parti’nin seçim çalışmalarına katılmak amacıyla geçtiğimiz günlerde ilimize gelen Ağar, tüm konuşmalarında bu seçimlerin öneminden ve Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinden söz etmesi tabanda büyük memnuniyet yarattı.

GERÇEK SİYASETÇİ

Ak Parti milletvekili adaylarının çoğunlukla kendilerini anlatmalarına karşın, Ağar’ın bu ülke için gerçekleştirdiği ve anlatacağı çok şahsi kahramanlıkları varken, konuşmalarında bu seçimlerde neden Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini çok net olarak anlatması “işte gerçek siyasetçi” dedirtti.

Ağar’ın ferasetiyle gördüğü bu gerçekleri bir süre daha Elazığ’da kalarak geniş kitlelere ve katılacağı ulusal kanallarda anlatması bekleniyor.