Muhammed KURŞUN

Ahh Ahh Elazığ'ım Böyle Siyaset Olmaz!

Muhammed KURŞUN

Yazsam bir türlü yazmazsam bir türlü velakin doğru söylemekte de yarar var diye düşünüyorum gerçi doğruyu söyleyeni de dokuz köyden kovmuşlar ya…!
Yıllardır siyasetin içinde yer alan ve Başkentte yakinen takip eden bir kardeşiniz olarak İBB tarafından Elazığ’da yaptırılacak olan Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin temel atma töreninden ben hiçbir şey anlayamadım. Neden mi?
Bakınız ülkemizin global kriz ile birlikte çektiğimiz sıkıntılar ortada hani bu süreçte birinden yardım gelse kim elinin tersiyle iter değil mi? Ayrıca bu yardımı yapan kişiye de minnet duygusuyla saygıda kusur etmeden onun yanında yer alırız doğru mu? Paylaşınca büyürüz mantığıyla içimize bir hoş seda bırakmaz mı? “Kim Müslümanı bir sıkıntıdan kurtarırsa, bu sebeple Allah da onu kıyamet günü sıkıntılarının birinden kurtarır. Kim bir Müslümanın kusurunu örterse, Allah da Kıyamet günü onun kusurunu örter.” Hadisi Şerif-i hatırladık değil mi?
Şimdi gelelim asıl mevzuya;  239 milyon TL bedel ile yapılacak 30 bin 170 metrekare alan bir okulumuzu düşünün. İçerisinde dersliklerle birlikte mesleki ve teknik atölyeler, açık- kapalı spor salonları, konferans salonu ve birçok sosyal donatılar yer alacak devasa bir kampüsü olan bir okul hayal edin…!
Şimdi soruyorum size, bu hayale kim yok der ve kim desteklemez değil mi?
Maalesef Elazığ…!
Mesele ne biliyor musunuz?
Siyaset (hani muhalefet partisi yaptı ya)
Yahu siyasetinizi gidin başka yerde yapın. Eğitime, inanca, istihdama kim hangi partiden yaparsa yapsın başımız üstünde yeri var. Yani bir kamu kurumu olan İBB tarafından ilimize kazandırılması karşılığında bir vali yardımcısının dahi törene göndermeme neyin nesi?
Devletimiz Uludur ve böyle kalmaya devam edecektir. Devletçilik anlayışını bir kez daha gözden geçirmekte fayda var diye düşünüyorum. Yapılan hizmetlerin ülke menfaatine ve vatandaşın hizmetinde olduğu müddetçe yapılacak tek eylem tebrik etmektir ve yanında yer almaktır.
Hülasa, biz devletimizi seviyoruz, milliyetçiyiz, devletçiyiz, milletin yanındayız nutukları samimi gelmiyor beyler… Demem şu ki; birilerinin yanlış akıl pazarlaması sonucunda oturdukları dalı kesiyorlar farkında değiller velhasılıkelam!
 

Yorumlar 1
Selahattin Deniz 22 Eylül 2022 12:31

Duygularıma tercüman olmuş.Eline ve yüreğine saglık.iktidar ve yanında duran parti Akp nin günahına ortak olarak her gün eriyor.Elazıgin itibarını zedelemeye devam ediyorlar.

Yazarın Diğer Yazıları