Mahcubiyet

Suudi Arabistan'da yaşanan olaylar sebebiyle ertelenen TFF Süper Kupa'nın maçının nerede yapılacağı tartışma konusu olmuş, ilimiz MHP Milletvekili Semih Işıkver'ın girişimlerde bulunup sonrasında bunun mümkün olmayacağını hissettiği için güzel bir hamle ile topu Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya atmıştı.

TAKİP ET

Sonunda bu maçın oynanma yeri belli ve tarihi açıklandı.

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Oysa Nazırlı bugün bile Elazığlılardan sosyal medyada seslerinin yükseltilmesini istemiş ve destek istemişti. Hemşerilerimiz bu konuda elinden geleni yaptı ama belli ki MHP Milletvekili Semih Işıkver'in Ak Parti Milletvekili Nazırlı'dan beklentisi de işe yaramadı.

TFF'nin yapısına ve alınan kararlara etki edecek camia ve lobilerin desteğini almadan zaten böylesi bir yola girmek ve kamuoyunda beklenti oluşturmak baştan yanlıştı.

Bir konuda eğer kendinize güvenmiyorsanız ya konuşarak hiç gündeme getirmeyeceksiniz ya da getirdiyseniz sonuç alacak bir çalışma ortaya koyup onu başaracaksınız.

Bunlar olmayınca ve umut tacirliği yaparak siyaset inşa etmek gibi bir yol benimsenince insanların hem siyasete hem de siyasetçiye güveni kalmıyor ve gönüller yaralanıyor.

Ne demiş atalar, kırk kez düşünüp sonra konuşacaksın ki sonunda mahcup olmayasın.

Yorumlar 6
Elazig23 22 Şubat 2024 09:52

By Rush demekki senin sahibin nazirli ki bu kadar ağırına gitmiş diğer bir konu gursel erol'u niye kullanıyorsun hem etik değil diyorsun gazeteciye hemde etik olmayan davranış sergiliyorsun orada yazan nedir diyor ki gerçek olmayanı söylemeyin insanlara mahcup olmayın diye

Ekmeğinde 22 Şubat 2024 00:34

Hakimiyet ekmeğinde mesai yapıyor. Hayırlı işler :)

Elazığlı 22 Şubat 2024 00:31

Hakimiyetin bu hali çok üzücü keşke habercilik gazetecilik yapsalar. Kamu yararı için soran sorgulayan bir tutum sergileseler. Çok uzucu bir haldeler işin kötüsü takip edecek başka sayfa da yok adam akıllı.

Byçöş denen arkadaş 21 Şubat 2024 22:59

Senin gürsel dediğin adam. Elazığ ın gelmiş geçmiş en iyi vekili tırnağı bile olamazsınız. Anladın mı kardeş?

Ksk23 21 Şubat 2024 22:55

Zaten sudi Arabistana maçı götürerek tüm dünyaya rezil ettiler. Sürekli rezil oluyoruz. Alıştık artık.

Bycush 21 Şubat 2024 19:24

Bu haber saygısız ve fütursuzca yapılmış bir haber olmuş anlaşılan başkanınız sizide iyi besliyor. Elini taşın altına koyanları eleştirip yıllardır ailece Elazığspor üzerinden soyup soğana çevirenleri ve Gürsel dediğiniz vekilinizi sahibinizi eleştirmeyeceksiniz sizinki satılmış kalem... Nazırlıdan Allah razı olsun gerçekten ön yargıları yıkıp gerçek manada Elazığ derdi ile dertlenen ve dinamikleri harekete geçiren bir vekil keşke belediye başkanlığına da aynı heyecan ve gerçekten ilimizin dertleriyle dertlenen birisi seçilir ve Nazırlı vekille ilimizi kalkındırır... Artık yeter Elazığ sahibini bulmuşken yok etmeyin sizde destek verin...

Bakmadan Geçme