Kent Konseyinden kupa finali Elazığ'da oynansın çağrısı

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M. Nafiz Koca, 23 Mayıs'ta Beşiktaş İle Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Elazığ'da oynatılması konusunda tüm siyasi erklere çağrıda bulundu

Kent Konseyinden kupa finali Elazığ'da oynansın çağrısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca; Elazığ Valisi, Belediye Başkanı, milletvekillerine, spor taban birliklerine ve tüm STK’lara çağrıda bulunarak Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanması için çağrıda bulundu…

TARAFTARLAR HEYECANLI
Elazığlılar, 23 Mayıs'ta Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinin Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanmasını talep ediyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de bu talep doğrultusunda TFF'ye resmi başvuruda bulunurken, ZTK finalinin Elazığ’da oynanması için bir destekte Elazığ Kent Konseyi Başkanı M.Nafiz Koca’dan geldi. 

KOCA: ŞEHİR LOBİSİ HAREKETE GEÇMELİ
Başkan Koca 2020 yılında Sivrice depremiyle, 2023 yılında ise yaşanılan malum Asrın felaketi depremleriyle bir hayli etkilenen, mal kaybı ve yıkım yönünden bir hayli zarar görmüş bir il olan Elazığ’da Ziraat Türkiye Kupası Finalinin oynatılmasının farklı duygular yaşatacağına vurgu yaptı. Bu konuda il yöneticilerinden, siyasilerden, Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nden ve spor taban birliklerinden konuya duyarlı olmalarını söyleyen Elazığ Kent Konseyi Başkanı Koca Şehir Lobisi’nin harekete geçmesini istedi. 


KENT KONSEYİ OLARAK GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEYECEĞİZ
Elazığ Kent Konseyi olarak konunun takipçisi olacaklarının altını çizen Başkan Koca; 18.423 seyirci kapasiteli Elazığ Atatürk Stadyumu’nun, 2023 yılında Eylül ayında A Milli Kadın Futbol Takımımızın Litvanya ile oynadığı maça ev sahipliği yapmış ve yüzünün akıyla çıktığını hatırlatarak,  Ziraat Türkiye finalinin Elazığ’a verilmesi halinde bunun şehrin; kültür, sanat ve spor olmak üzere birçok yönden tanıtımına önemli katkı sunacağını da sözlerine ekledi.