Mahcubiyet

Suudi Arabistan'da yaşanan olaylar sebebiyle ertelenen TFF Süper Kupa'nın maçının nerede yapılacağı tartışma konusu olmuş, ilimiz MHP Milletvekili Semih Işıkver'ın girişimlerde bulunup sonrasında bunun mümkün olmayacağını hissettiği için güzel bir hamle ile topu Ak Parti Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya atmıştı.

Mahcubiyet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sonunda bu maçın oynanma yeri belli ve tarihi açıklandı.

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının 7 Nisan Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Oysa Nazırlı bugün bile Elazığlılardan sosyal medyada seslerinin yükseltilmesini istemiş ve destek istemişti. Hemşerilerimiz bu konuda elinden geleni yaptı ama belli ki MHP Milletvekili Semih Işıkver’in Ak Parti Milletvekili Nazırlı’dan beklentisi de işe yaramadı.

TFF’nin yapısına ve alınan kararlara etki edecek camia ve lobilerin desteğini almadan zaten böylesi bir yola girmek ve kamuoyunda beklenti oluşturmak baştan yanlıştı. 

Bir konuda eğer kendinize güvenmiyorsanız ya konuşarak hiç gündeme getirmeyeceksiniz ya da getirdiyseniz sonuç alacak bir çalışma ortaya koyup onu başaracaksınız.

Bunlar olmayınca ve umut tacirliği yaparak siyaset inşa etmek gibi bir yol benimsenince insanların hem siyasete hem de siyasetçiye güveni kalmıyor ve gönüller yaralanıyor.

Ne demiş atalar, kırk kez düşünüp sonra konuşacaksın ki sonunda mahcup olmayasın.