Başarıyla Gelen Ödül

Siyaset sadece gönüllere girme ve orada yer etme işi değildir. Gönüllere girmekle kalmayıp seçildiğiniz ilin ve yaşadığınız ülkenin sorunlarına ve çözüm yollarına duyarlılık gösterme ve bunları dert edinme işidir.

TAKİP ET

Siyaset, halkın partinize sandıkta oy vermemesine kızıp suçu millete atmak yerine kendinde arama ve bunun sebepleri üzerine korkusuzca ve öz güvenle gitme ve gerçeklerle yüzleşme sanatıdır.

Siyaset, sonradan görmüşler gibi yediği ıstakozu paylaşmak ve ancak dünyadaki en zengin ve en seçkin kişilerin gideceği Monako'dan resimler paylaşmak basitliği değil, halkın yediği simitle karnını doyurmaktır.

İlimiz Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da geçmişten beri siyasi olarak bulunduğu her görevde halkın ve ülkesinin yanında durmayı kendine şiar edinmiş bir siyasetçi olarak hep öne çıktı ve takdir gördü.

Kendine has ve özgün bir siyaset ve muhalefet tarzı geliştiren Erol, yanlışa yanlış deme yanında doğru olan işlere de doğru deme erdemini gösteren ve klasik CHP muhalefetinde ezber bozan özel bir siyasetçi oldu.

Erol'un benimsediği ve hem Tunceli hem de iki dönemden beri Elazığ milletvekili olarak uyguladığı bu siyaset tarzı ona birçok kapıları açtı.

Muhalefet milletvekili olmasına rağmen ilimize üç büyük lise kazandırması, şehrin sorunlarını her fırsatta başta TBMM'ye taşıması, komisyonlarda Elazığ'ın hakkını almaya çalışması ve daha birçok gayreti ona yılın siyasetçisi ödülünü getirdi.

Türkiye'nin ilk ve tek protokol dergisi olan BY Medya tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Avrupa Ödülleri kapsamında Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi.

Demek ki iyi işler yapar ve halkın takdirini kazanırsanız, tarafsız gözlemciler de bunun karşılığı olarak sizleri ödüllendirir. Erol'un bu ödüllere çok da ihtiyacı yok ama yapılanların görülmesi ve bunun takdir edilmesi de önemli elbette. Hayırlı uğurlu olsun…

Yorumlar 20
Cevdet Kurt 22 Nisan 2024 11:08

Gürsel beye verilen ödül Elazığa da verilmiş demektir. Kendisinden Allah razı olsun, Elazığın her derdine derman olmaya çalişi. Bu adama ödülü vermeyecekler de kime verecekler. Sivrice den selamlar.

Tanyıldızı 19 Nisan 2024 21:54

Hep bizim Vekilimiz olarak kal Gürsel Erol, biz razıyız Allah da razı olsun senden.

Bünyamin Ayaz 19 Nisan 2024 21:50

Gürsel Beyi tebrik ediyorum. Ama kendimlede gururlandım Allah şahit. Doğru adamın yanında durmuşum. Allah yolunu açık etsin.

Gezinli Osman Kara 19 Nisan 2024 21:49

Gözümsün Gürsel Bey, helal olsun sana yakışır valla, en doğru siyasetçi de sensin, Elazığa tek katkı sağlayan siyasetçide sensin. Hep bizim millet Vekilimiz olarah devam edesin allahan gurban.

Yavuz 19 Nisan 2024 21:40

Hep sölim gene söliyecm, bu adam gibi bi tene daha olaydı Elazığ milletvekili de değil meclisde bitene daha olaydı. Özü sözü bir, dürüst, vicdanlı ve cesur. Ülke gazanırdı valla.

Selami Öztürk 19 Nisan 2024 21:38

Elazığımızın gruru ve tüm Türkiyenin imrenerek baktığı Gürsel Kardeşim, yolun açık olsun, seni çok seviyoruz. Selamlarımla.

Şedele 19 Nisan 2024 12:58

Gürsel Erol Elazığımız için bir şansdır, ne kadar sevinsek hakkımız. Tebrik ediyoruz, hayırlı olsun.

Gülsüm Aşut 17 Nisan 2024 12:29

Gürsel Beyi tebrik ederim, hayırlı olsun, hakkını teslim etmişler. Elazığlı olarak çok sevindim ve gururlandım.

Sadık Toraman 17 Nisan 2024 12:27

Elazığımızın vekili Gürsel Beye selam ve saygılar. Eyiki bizim Vekilimiz. Allah ondan razı olsun.

Perçenc 17 Nisan 2024 12:25

Helal olsun benim Vekilime, adam gibi adam Allahıma.

Sena Demirdağ 17 Nisan 2024 11:46

Gürsel Erol u kutluyorum, her ödülü hak ediyor. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

AsenaTuba 17 Nisan 2024 11:43

Tebrik ediyorum Gürsel Beyi, kendisiyle ne kadar övünsek azdır.

Murat Eroglu 17 Nisan 2024 11:41

Yiğidin hakkını teslim etmek lazım. Her televizyonda gördüğümde göğsüm kabarıyor. Türkiye de bilmeyen ve tanımayan adam olmadığı gibi herkes tarafından da takdir ediliyor. Yolun açık olsun Gakgom. İşini hakkıyla yapan ender insanlardan birisin, hem de Elazığımızın vekilisin, bizden mutlusu yok.

Abdulselam 16 Nisan 2024 22:54

Gürsel Beye verilen bu ödül hakkın teslimidir. Elazığımız için de grur kaynağı tabi, iyiki böyle bir Vekilimiz var. Palu dan saygılar.

Genefik 16 Nisan 2024 22:53

Sen varya sen. Gürsel Bey, sen adamsın, sen Elazığımızın yigit tek vekilisin. Eyiki sana oy vermüşük. Allah yardımcın ola.

Rado 16 Nisan 2024 22:50

Helal olsun Vekilim. Sana nekadar ödül verseler az. İşini hakkıyla yapan bir adamsın. Allah yolunu açık ede.

Beyza Nur 16 Nisan 2024 22:49

Boşuna demiyoruz, Elazığ da tek siyaset adamı Gürsel Erol dur diye, tescillenmiş. Elazığın her derdine koşan, yetinmeyip çevre illere de yetişen bir yürekli adam. Tebrikler. Ayağına taş değmesin.

Yavuz Obuz 16 Nisan 2024 22:45

Senin Allahına kurban olurum Gakgom. Elazığımızjn grurusun.

Ülkü 16 Nisan 2024 22:43

Tebrikler Gürsel Erol, Elazığımızın yüz akısın.

Alparslan 16 Nisan 2024 22:42

Helal olsun Gürsel Beye, tebrik ediyorum. Kendisiyle gurur duyuyorum, iyi ki Elazığımın millet vekili. İyiki ona oy vermişim.

Bakmadan Geçme