Başarıyla Gelen Ödül

Siyaset sadece gönüllere girme ve orada yer etme işi değildir. Gönüllere girmekle kalmayıp seçildiğiniz ilin ve yaşadığınız ülkenin sorunlarına ve çözüm yollarına duyarlılık gösterme ve bunları dert edinme işidir.

Başarıyla Gelen Ödül
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyaset, halkın partinize sandıkta oy vermemesine kızıp suçu millete atmak yerine kendinde arama ve bunun sebepleri üzerine korkusuzca ve öz güvenle gitme ve gerçeklerle yüzleşme sanatıdır.

Siyaset, sonradan görmüşler gibi  yediği ıstakozu paylaşmak ve ancak dünyadaki en zengin ve en seçkin kişilerin gideceği Monako’dan resimler paylaşmak  basitliği değil, halkın yediği simitle karnını doyurmaktır.

İlimiz Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol da geçmişten beri siyasi olarak bulunduğu her görevde halkın ve ülkesinin yanında durmayı kendine şiar edinmiş bir siyasetçi olarak hep öne çıktı ve takdir gördü.

Kendine has ve özgün bir siyaset ve muhalefet tarzı geliştiren Erol, yanlışa yanlış deme yanında doğru olan işlere de doğru deme erdemini gösteren ve klasik CHP muhalefetinde ezber bozan özel bir siyasetçi oldu.

Erol’un benimsediği ve hem Tunceli hem de iki dönemden beri Elazığ milletvekili olarak uyguladığı bu siyaset tarzı ona birçok kapıları açtı.

Muhalefet milletvekili olmasına rağmen ilimize  üç büyük lise kazandırması, şehrin sorunlarını her fırsatta başta TBMM’ye taşıması, komisyonlarda Elazığ’ın hakkını almaya çalışması ve daha birçok gayreti ona yılın siyasetçisi ödülünü getirdi.

Türkiye’nin ilk ve tek protokol dergisi olan BY Medya tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Avrupa Ödülleri kapsamında Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yılın siyasetçisi seçildi.

Demek ki iyi işler yapar ve halkın takdirini kazanırsanız, tarafsız gözlemciler de bunun karşılığı olarak sizleri ödüllendirir.  Erol’un bu ödüllere çok da ihtiyacı yok ama yapılanların görülmesi ve bunun takdir edilmesi de önemli elbette. Hayırlı uğurlu olsun…