Ak Parti'de Güçlü İsimler

2023 seçimlerine özel bir önem veren ve seçimleri kazanmak amacıyla önemli çalışmalar yapan Ak Parti, bunun gerçekleşmesi için milletvekili aday adayları listesini halkın beklentilerine göre yapma konusunda duyarlılık gösterecek.

TAKİP ET

Bunun en somut örneğini Elazığ'da görmekteyiz. Halkımızın yeni yüz, tabanda karşılığı ve kamuoyu desteği olan isimlerin Ak Parti'ye müracaat etmeleri de gösteriyor ki bu seçimlerde liste güçlü isimlerden oluşacak.

Prof. Dr. Yasemin Açık, Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu gibi isimler, hem bölgesel hem de merkez oyları alabilecek bir tabana sahip, güçlü ve tabanı olan isimler olarak öne çıkıyor.

Bu isimlerle birlikte doğu ilçelerimizi toparlayacak güçlü isimler de eklenince Ak Parti'nin 5-0 yapma şansı artıyor.

Yeni seçim sisteminde artık oylar ittifakın diğer partilerine gitmediğinden ve her parti kendi aldığı oy oranına göre yarışta yer aldığı için, Ak Parti'nin yüksek oy alması diğer partilerin milletvekili çıkarma ihtimalini oldukça düşürüyor.

Ak Parti'nin bu denklemi iyi kurduğu ve seçimlerin sonucuna etkisini iyi hesapladığı için sandıktan başarı ile çıkması sürpriz olmayacak.

Yorumlar 7
Palulu 23 Mart 2023 21:43

Yasemin hanımın olmasına sevindim peki yilların siyasetçisi Faruk Septioğlu niye listede yok ? Gazeteci olarak niye bunları yazmıyorsunuz herkesin dilinde olan isimleri

can çağlar 23 Mart 2023 15:11

Güldürmeyin adamı. Bunca şeyden sonra 5-0 diye bir cümle nasıl kuruyorsunuz. Elazığ bitmiş ağlayanı yok. Malatyanın güçlü vekilleri sayesinde 20 yıldır elazığa gelecek herşey oraya gitmişti. Hala kendinizi kandırmaya devam edin. SAHİPSİZ ELAZIĞ.

kul hakkı 23 Mart 2023 14:03

kul hakkı yiyenlere, vazifesini iyi yapmayanlara nasip olmasın o geçiçi koltuk.

Gakko 23 Mart 2023 02:42

YENİDEN REFAH PARTİSİNİ HAFİFE ALIYORSUNUZ AMA SEÇİMDE GÖRECEKSİNİZ

Nusret kaya 23 Mart 2023 00:15

Yasemin hocayı görmek isteriz. Süleyman Selman oğlu beldiye baskaniyken gördük bı zahmet uzak dursun ,

Karmagan23 22 Mart 2023 23:37

Kılçıksız kalitesiz admin bunlarmı elazıgın güçlü adayı . Paralı şakşaklık yapmak yerine 600 araç bin kişiyle başvuru yapan , 14 aydır sahada olan 6 aydır seçim ofisi açmış , tüm anketlerde birinci olan @mehmetkaracadağ ı niye yazmıyorsun . Lokmanı vermedi acaba

Haklısın 22 Mart 2023 18:34

Elazığdan başka hiçbir memleket bu başarıyı gösteremez... Şaşırmam yani... Memleket dipte ...

Bakmadan Geçme