Ağır mı Gidiyor?

İlimizde on yılların ihmali bir çalışma yapılıyor. Şehrin tüm altyapısının yenilenmesini getirecek iki dev ihale yapıldı ve yüklenici firmalar şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Ağır mı Gidiyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin dış mahallelerinde yapılan çalışmalar  günlük yaşamı çok etkilemese de özellikle Gazi caddesinde yapılan çalışmalar, günlük hayat gibi  zaten çok sorunların yaşandığı ticari hayatı  da olumsuzsuz etkiliyor

Gazi Caddesinde başlatılan çalışmalar bir haftayı buldu lakin hala tamamlanamadı. Özelikle toplu ulaşım araçlarının güzergahı olması açısından çok sayıda insanımızı  etkileyen bu çalışmaların sadece mesai saatleri içinde yürütüldüğünü ve bu sebeple uzadığını ifade ediyor çevre esnafları.

Diğer alanlardaki çalışmalara bir sözümüz yok ama şehrin merkezi noktalarında ve hem ulaşımı hem de ticari hayatı etkileyen bölgelerde yapılacak çalışmaların 24 saat esaslı yapılarak kısa sürede tamamlanması ve trafiğin açılarak normal hayata dönülmesi gibi bir zorunluluğu bizlere hatırlatan esnaflarımızın  bu talebini bizler de ilgili firma ile yetkililere aktarmak istiyoruz.