Zilletin adayı FETÖ'den mi?

Seçimlere 9 aylık bir süreç kalmışken kamuoyunda en çok tartışılan konulardan bir tanesi de muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusu oldu. Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağı açıklanırken Millet İttifakı adayını henüz belirlemedi ama FETÖ muhitinden ipucu geldi.

Zilletin adayı FETÖ'den mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETÖ soruşturması kapsamında 31 Ağustos 2016 tarihinde gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen, tek davada 5 ayrı suç iddiasıyla hakim karşısına çıkan ve beraat eden Atilla Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada muhalefetin cumhurbaşkanı adayını öğrendiğini söyledi.

Atilla Taş yaptığı paylaşımda, "Bugün enteresan bir şekilde Cumhurbaşkanı adayımızı öğrendim. Tabii ki söyleyemem ama 'umut verici' diyeyim" dedi. Taş paylaşımına, ''Söylememe nedeniniz nedir?'' diye gelen bir yoruma ise '' Söz verdim'' ifadesiyle yanıt verdi.

Taş’ın FETÖ ile bağlantı iddiaları  ve yaptığı paylaşımı yan yana getirdiğimizde çok da sürpriz olmayan bir bağlantı ortaya çıkıyor. HDP’nin de Millet İttifakı adayını destekleyeceğine dair açıklamaları da  gösteriyor ki kirli bir ittifak var ortada. 

Ülkemize kasteden yapıların bir arada bulunmasını anlarız ama milliyetçi ve muhafazakâr partilerin bu yapı içinde bulunmaları ciddi bir izaha muhtaç.

Erdoğan düşmanlığı birilerini PKK ve FETÖ yandaşlığına götürecekse  ve bu duruş gönüllü yapılacaksa bunun adı siyaset değil, Bahçeli’nin deyimiyle zillet ittifakıdır.