Hüseyin KABUKÇU

Yıldırım ve Pozitif Enerji

Hüseyin KABUKÇU

Ak Parti Elazığ İl Başkanı sayın Şerafettin Yıldırım’ı Elazığ’da bilmeyen, tanımayan hemen hemen yok denecek kadar azdır. Koyu bir Elazığspor taraftarı olan başkan Yıldırım, her fırsatta takımın yanında olduğunu gösteriyor ve elinden geldiğince de desteklerini esirgemiyor.
Takımın birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu her fırsatta desteklerini esirgemeyen Yıldırım, beraberindeki heyetle birlikte Erzurum’a gitti ve örnek bir taraftar profiliyle teknik heyet ile futbolculara moral verdi.
Gücünün yettiği ölçü de her zaman takımın yanında olduğunu belirtiyor sayın Yıldırım. Elazığspor’un şehir açısından öneminin bilinmesi ne kadar güzel ve anlamlı. Futbolculara değerli oldukları hissini vermek gayet güzel bir erdem.
Elazığspor kaptanları Yiğitcan Erdoğan ve Mesut Saray’ın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken gözlerindeki ışıltıyı görmek mutluluk vericiydi.
Bir çok şey maddiyata dayılıdır ama maneviyatta önemli bir ölçüdür.
Şahsım adına Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın yaptığı Erzurum ziyaretini anlamlı buluyor ve Elazığspor taraftarı olarak takıma verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum.

Yazarın Diğer Yazıları