Hüseyin KABUKÇU

Borç Bitirilebilirdi!

Hüseyin KABUKÇU

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yine transfer tahtasını açtı. Geçtiğimiz sezon açılan tahta sayesinde lige tutunmayı başaran Bordo-Beyazlı ekibimiz, aradan geçen 1 yıllık sürede yine tahtayı açarak belki de kendisini play-off hattına taşıyacak transferlerin önünü açtı.
Tabi tahtanın açılmasında öncelikli tebriki hak eden isim Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları oldu.
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da taşın altına gövdesini koyan Başkan Şerifoğulları, transfer tahtasının açılmasında girişimleriyle başrol oynadı.
Başkan Şerifoğulları’nın ardından transfer tahtasının açılması, kulübün kombine kartları alımı ve satımında İş İnsanı Veysel Demirci, Elazığsporlu yöneticiler, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz ile iş insanı Kenan Altungök de büyük fedakarlık örneği sergiledi.

Bu destekler yeterli mi?
Hayır.


7’sinden 70’ine herkesin göz bebeği olan Elazığspor’un hak ettiği yerlere geri dönmesi için borç tamamen bitirilebilirdi. Ertelemeye fırsat verilmeden ve 4-5 kişinin eline bakmadan kalan borçlar da rahatlıkla ödenmeliydi.

Elazığ’ın bunu kaldıracak gücü rahatlıkla var. Önümüz seçim ve Elazığspor atkıları yine boyunlardaki yerini alacak. Bu fırsat değerlendirilmeli ve herkes Elazığspor için elini taşın altına koyarak kulübün borcunu 0’a çekmenin yollarını aramalı.

Tekrar söylüyorum önümüz seçim ve bu seçim arifesinde takımın borçlarını tamamen kapatmaya çare düşünülmeli.

Transfer tahtası şehrimize ve takımımıza hayırlı olsun. Gelecek Elazığsporumuz için hayırlara vesile olsun inşallah.

Yazarın Diğer Yazıları