Hüseyin KABUKÇU

Şahidiz Başkanım

Hüseyin KABUKÇU

Biz yıllardır Elazığspor’un peşinden, Elazığspor sevdasıyla yağmurda çamurda, sevinçte hüzünde, baharda güneşte bu takımın peşinden koşan 3-5 gazeteciyiz.
En el çekilen dönemler de, en destek verilen dönemlerde de bu takımın var olması için dua ettik, iyi olması için çabaladık.
Tahtamızın kapalı olduğu dönemlerde genç kardeşlerimize bizler de ağabeylik ettik. Hocaları, aileleri kadar olmasa da biz saha içinde çocuklarımıza hep güvendiğimizi söyledik.
Hepsini ailemizin bir parçası yaptık. Hepsinin tek tek yüzü gülsün, süper lig futbolcuları gibi portrelik resimleri olsun diye kadrajlarımızı onlar için arşınladık. 
Var olsunlar yüzümüzü güldürdüler, istedikleri olmasa bile ellerinden geleni yaptıklarına şahidiz. 
VE DÖNÜM…
Belki amatöre uzanan bir süreçte Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu takıma el attı. Bu iyi niyetli çocukların, bu şehrin büyük çınarının sahipsiz olmadığını gösterdi. Her babayiğidin harcı değildir uçuruma sürüklenen bir takıma sahip çıkmak.
Belki amatöre düşse gerçek taraftarlar harici kimsenin üzülmeyeceği bir takım için “ben buradayım” dedi Şahin başkan. Sporun içinden gelen, Elazığspor’un çaresizliğine gönlü razı olmayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, transfer tahtasının açılmasıyla başlayan süreçte tüm benliğiyle takımın yanında oldu.
Tahta diyoruz dile kolay geliyor. Bu adam 53 dosyanın tamamıyla bire bir görüşme sağladı. Tam 53 dosya. 53 insan, 53 futbol adamı. Yerlisi yabancısı, tüm muhattaplar. 
ŞAHİDİZ BAŞKANIM… Bu dosyalarla tek tek ilgilendiniz ve açılması için şahsi borçlanmalarınız da dahil olmak üzere çok çabaladınız ve ümitlerin tükendiği zamanlarda devreye girerek tahtayı açtırdınız.

Daha sonra yapılan transferler ve lig sürecinde alınan tüm puanlar. Takım ritmini bulana kadar ve bulduktan sonra çok değerli puanlar aldı. Son 10 haftada alınan yenilmezlik serisinin yanı sıra kilit maçlarda da Şahin Şerifoğulları’nın kilit rolleri oldu.
Benim için değerli olan iki önemli galibiyette de Şahin Başkanımızın kilit rolü vardı. Birincisi Kahta 02 Spor maçı.
ŞAHİDİZ BAŞKANIM… O gün sabah saatlerinde Fırat Üniversitesi’nde bir konuşma yapıp apar topar Kahta’ya gittiniz. Bu bırakın bir belediye başkanının, takıma gönül vermiş bir taraftarın bile göze alamayacağı, gitmesem de olur diyeceği bir yoldu. Ama o öyle yapmadı ve öğlen sonu maça yetişip takımının yanında oldu. Nitekim bizi kümede tutan galibiyet Kahta’da geldi.
ŞAHİDİZ BAŞKANIM… Yine bir taraftar gibi gittiniz Bursa’ya ve takım play-off mücadelesi veren Bursa Yıldırımspor’u yenerek 3 puanı aldı. 
Aldığımız her puan çok değerliydi ama bu iki galibiyet bizim için kilitti. Bir şehir takımının küllerinden doğuşuna biz canlı ŞAHİDİZ BAŞKANIM.
Sevdamız, göz bebeğimiz Elazığsporumuz küllerinden doğuyor. En küçük taraftarımızdan, en büyük ağabeylerimize hepimiz mutluyuz ve geleceğe umutla bakıyoruz sayenizde Şahin başkanım.

Yaşattığınız mutluluk ve sevdamıza sahip çıkmanız bizleri gururlandırdı. İlk günden bu yana verdiğiniz emekler için sonsuz teşekkürler…
Gelecek yıllar bizim olsun ELAZIĞSPOR’um. 
Hep  var ol…

Yorumlar 1
Kimsesiz 09 Mayıs 2022 22:27

Sayın yazar Belediye başkanı nı göklere çıkardın. Peki bende sana başka bir mesele anlatayım. Elazığ da büyük bir deprem oldu. En çok hasar gören Abdullah paşa mahallesinde oturuyorum. Senin o göklere çıkardığın başkan bu mahalle ye en ufak bir faydası olmadı. İnsanlar ın evlerini yıktılar. Koskoca mahallede binlerce konut yıkıldı. Yapılması için bir çözüm bulmadığı gibi milli emlak arsaları nı 14 ile 24 bin TL arasında ev sahiplerinden tahsil etti. Yaklaşık 2000 daireden alınan bu paradan kimin haberi var. Bu paralar nereye gitti. Elazığspor un tahtasını neyle açtı. Cebindenmi verdi. İnsanlar evsiz yüksek kiralarda perişan oldu. Siz ve sizin gibi insanlar kalkmış Elazığspor kümede kalmış diye bu başkanı kral yaptınız. Bumudur Müslümanlık. Allah şahittir. Bunun hesabı er ya da geç sorulacak.

Yazarın Diğer Yazıları