Hüseyin KABUKÇU

Cafer Aydın ve Yeni Umutlar

Hüseyin KABUKÇU

Elazığspor’da son yaşanan teknik heyet değişikliği ile yarın Kastamonuspor karşısına çıkılacak. Temsilcimiz Ümit Tekoğlu’nun gelişi ile her ne kadar 2 maç üst üste kazansa da son olarak Etimesgut Belediyespor karşısında aldığı ağır yenilgiyle genç hocayla da yollarını ayırdı. Tekoğlu ile yollar ayrıldıktan sonra Elazığspor, Cafer Aydın’ı takımın başına geçirdi.

Cafer hoca doğru tercih mi?

Bence doğru. Hocayı alt ligleri takip edenler yakından tanır. Bu sezon Pazarspor’un yakaladığı başarılı ivmede büyük pay sahibidir. Elazığspor’u Elazığ’da 3-0 yendikleri maçta (takımın bir çok oyuncusu karantinada olmasına rağmen) oynattığı futbolla takdir etmişti. Elazığspor’da güzel bir başlangıç yapacağı kanaatindeyim.

Kastamonuspor sezonun en kritik maçı.

Elazığspor yarın sezonun en önemli maçına çıkıyor. Benim nazarımda sezonun geri kalanında Elazığspor’un 3 tane mutlaka kazanması gereken maç var. Biri Kastamonuspor, diğeri Mamak FK ve bir diğeri 1922 Konyaspor maçları. Karabükspor karşısında yaşanan hezimetin bu 3 maçta kesinlikle yaşanmaması gerekiyor ki bu takım ligde kalabilsin. Bu saydığım takımların hiçbiri bizden kaliteli kadrolara sahip değiller. Hepsini de yenebilecek güçteyiz.

Grubu iyi tanıyan Cafer Aydın yönetiminde Elazığspor’un her ne kadar gol yeme ve gol atma sorunları yaşasa da iyi bir izlenim vereceğini düşünüyorum. Elazığspor’un ne pahasına olursa olsun bir alt lige düşmemesi ve varlığına en kötü ihtimal 2. Ligde devam etmesi gerekiyor.

Yazarın Diğer Yazıları