WhatsApp’ın gizlilik menüsünde yer alan profil fotoğrafı ve son görülme seçenekleri, kullanıcıların kişisel tercihlerine göre sınırlandırılabiliyor. Bu alanların “Kişilerim” veya “Şunlar hariç kişilerim” şeklinde düzenlenmesi, tanımayan kişilerin profil bilgilerine erişimini azaltabiliyor.