Kullanıcıların dikkat etmesi gereken bir diğer önemli seçenek ise “Beni Gruplara Kimler Ekleyebilir?” ayarı. Bu seçeneğin “Kişilerim” olarak belirlenmesi, rehberde kayıtlı olmayan kişilerin kullanıcıyı doğrudan gruplara eklemesini engellemeye yardımcı oluyor.