Tuncer Turus Baskil'den Aday Adaylığını Açıkladı

2019 yerel seçimlerinde MHP'den Baskil Belediye Başkan adayı olan eğitimci Tuncer Turus 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde bir kez daha aday olmak için MHP'den Baskil Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Tuncer Turus Baskil'den Aday Adaylığını Açıkladı

Aday adaylığı başvuru  programında MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal yaptığı açıklamada “ Baskil’i hak ettikleri yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Aday adaylarımız dün sahadaydı bugünde sahada olacaklar. Yarın tek bir adayın etrafında buluşup çalışacaklar. MHP’de Baskil’de iddialıdır. Üç hilalli sancağımızı Allah’ın izniyle dikeceğiz”dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Baskil belediye başkan adayı olduğunu hatırlatarak açıklamasına başlayan Turus “
İlk adaylığımı sizlerle paylaşırken,Baskil’e olan sevdamın seçime kadar olmadığını,ömrüm yettikçe Baskil ve Baskillilere hizmet edeceğimi,kara düzen bir belediyecilik değil,projelere ve istihdama dayalı bir belediyecilik anlaşyışında olacağımı,hiç kimseyi ötekileştirmeden,tüm Baskilli hemşehrilerimi belediyenin fikir ve yönetim paydaşı yapacağımı,ben böyle istiyorum mantığını kabul etmeden,egolardan ve kibirden uzak bir idari anlayışı benimseyeceğimi,Baskilimizi sosyal,kültürel ve ekonomik anlamda hak ettiği yere taşımak için gece gündüz durmadan,şevkle ve gayretle çalışacağımı belirtmiştim.Ancak 2019 seçimlerinde belediye başkanlığı bize nasip olmadı” diye konuştu.

Tuncer Turus Baskil'den Aday Adaylığını Açıkladı

2019’da ÇOK CİDDİ OY ALDIK 

Turus “Bazı hemşehrilerimiz,iktidar partisi değilsiniz,millet vekiliniz yok gibi bahanelerle partimize ve bize teveccühlerini esirgemişlerdir.Buna rağmen Baskilde çok ciddi bir oy aldık.Bu başarıda gerek o dönemki il başkanımızın,gerek ilçe başkanımızın ve gerekse Elazığ ve Baskildeki tüm siyasi ve kanaat önderlerimizin payı büyüktü.Hepsine müteşekkirim. Bugün tablo biraz daha farklıdır.Milliyetçi Hareket Partisinden, Elazığın her noktasına hakim,tüm dertleriyle ilgilenen,genel merkezimizden ve Genel Başkanımızdan hak ettiği ilgi ve teveccühü gören Sayın Semih IŞIKVER gibi bir Millet vekilimiz vardır.Bu seçimlere 2019 seçimlerinden daha güçlü ve daha kararlı giriyoruz.
Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Baskil Belediyesini ÜÇ HİLALLİ bayrağımızla taçlandıracağız” ifadelerini kullandı.