TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır'da Yapıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Doğu - Güneydoğu Anadolu Bölgesi Odalar ve Borsalar İstişare Toplantısı'na katıldı.

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır'da Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı M.Ali Dumandağ ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Şekerdağ ile birlikte Diyarbakır’da gerçekleştirilen TOBB Bölge Toplantısına katılan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, toplantıda sektörel ve bölgesel sorunların istişare edildiğini söyledi. 

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Diyarbakır TSO Başkanımız Sayın Mehmet Kaya ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Engin Yeşil’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya TOBB Genel Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizden çok sayıda Oda ve Borsa Başkanımız iştirak etmişlerdir. Toplantıda özellikle sektörel ve bölgesel sorunlar ile iş dünyasının talepleri masaya yatırılmıştır. Son derece verimli geçen toplantıda Sayın Genel Başkanımız talep edilen her bir sorun ve beklentiyi dikkatlice kayıt altına almıştır. İş dünyasının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de tüm beklentilerini ilgili mercilere iletmeye ve çözüm üretmeye gayret edeceklerinin altını çizmiştir. Diyarbakır TSO ve Borsamıza ev sahipliği ve bizlere gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Toplantının iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
 

TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır'da Yapıldı
TOBB Bölge Toplantısı Diyarbakır'da Yapıldı