Serdar Bozkurt'tan Gakgoşlara çağrı: Hep beraber kazanalım
Elazığspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Hatayspor galibiyetinin ardından Arnavutköy maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Bozkurt, 'Taraftarımızı Çorlu maçındaki gibi bekliyoruz. Gelsinler, yerlerini alsınlar. Şu maçı hep beraber kazanalım, kutlayalım, yolumuza devam edelim' dedi.
Elazığspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Hatayspor galibiyetinin ardından Arnavutköy maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Bozkurt, "Hatay maçında iki maçı arka arkaya kazanamamıştık, biliyorsunuz. Mağlubiyet almıştık. Bunun verdiği stresle maça çıkıyorsunuz çünkü hiç hataya yer yok. Hatay takımı yine genç, dinamik ve koşan bir ekip. Geçen yıldan tecrübesi olan çocuklar var ama bizim için rakip Hatay ve sahanın zemini çok büyük bir etkendi. Ayrıca 30 derece sıcaklık da bizim adımıza büyük bir dezavantajdı. O zeminde iyi oynadık. Belki ilk yarıda istediğimiz sonucu elde edemedik ama ikinci yarıda rakibin oyundan düşeceğini biliyorduk. Futbolcularımızla bunun farkındaydık. Sabırlıydık, sakindik. Üç gol atarak galibiyeti aldık. Çok daha farklı bir maç da olabilirdi. Ama önemli olan tabii ki kazanmaktı. Kazandık ve geldik." dedi.
"ARNAVUTKÖY DE HATAY'A BENZER BİR TAKIM"
Önümüzdeki Arnavutköy maçını değerlendiren Bozkurt, "Arnavutköy, Hatay'a benzer bir takım. Yine onlar da genç, dinamik, koşan bir ekip. Bu grupta böyle çok fazla takım var. Bu yıl genelde rakipler için aynı şeyi söylüyoruz ama öyle de, bu tarz rakiplerle çok fazla karşılaşacağız " ifadelerini kullandı.
SAKATLIK VE HASTALIK DURUMU
Takımdaki sakatlık ve hastalık durumlarına ilişkin bilgi veren Bozkurt, "Barış'ın bir hastalığı var bu nedenle o olmayacak. Çünkü iki ünite kan aldı. Salı günü tekrar kan verecek. Diğerlerine bakacağız. Eğer değerleri yerine gelirse antrenmanlara bizimle beraber başlayacak. Furkan'ın bileğinde sorun vardı, ama sıkıntı yok, bugün antrenmana çıkıyor. Kemal'in durumu devam ediyor. Artık son aşamalara geldi. Ufak ufak koşulara başlayacak. Görüntüye göre bu hafta o da bizimle olmayacak gibi duruyor. Onun dışında bir sıkıntı yok. Çalışmalarımız iyi, moralimiz yerinde" şeklinde konuştu.
"TARAFTARIMIZI ÇORLU MAÇINDAKİ GİBİ BEKLİYORUZ"
Taraftara çağrıda bulunan Bozkurt, "Taraftarımızı Çorlu maçındaki gibi bekliyoruz. O maçta çok üzüldüklerinin farkındayız, bunu biliyoruz. Ama biz hep beraber bir takımız. Onlarla beraber de bir takımız. Onu bir kere söyleyelim. Tekrar onlardan rica ediyorum. Gelsinler, yerlerini alsınlar. Şu maçı hep beraber kazanalım, kutlayalım, yolumuza devam edelim" diyerek sözlerini tamamladı.