Timur Gök'e Önemli Görev

Uzun yıllardır Elazığ'da bir çok sivil toplum kuruluşlarında faaliyetler yürüten Elazığlı Sendikacı  Timur Gök'e önemli görev. Genel Merkezi Ankara'da olan Kamu Birliği Konfederasyonunun Elazığ Temsilcisi Timur Gök oldu. 

Timur Gök'e Önemli Görev
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Merkezi Ankara’da olan ve Genel Başkanlığını Osman Kaya’nın yaptığı Kamu Birliği Konfederasyonunun Elazığ İl Temsilciliğine Timur Gök getirildi.

Cumhuriyetin 100. yılında kuruluşu ilan edilen Kamu Birliği Konfederasyonunun 6 farklı iş kolunda 8 sendika ile 110 bini aşkın üye sayısıyla kamu çalışanları konfederasyonları arasında büyük yankı uyandırıyor.

Kamu Birliği Konfederasyonunda bir araya gelen sendikalar ise şu şekilde: Sağlık ve Sosyal Hizmetler kolunda; Genç Sağlık Sendikası, Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmetleri kolunda; Adalet Sen, Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri kolunda; Genç Eğitim Sen, TEÇ-SEN, Diyanet ve Vakıf Hizmetleri kolunda; Diva Sen, Yerel Yönetim Hizmetleri Kolunda; Genç Belediye Sen ve Basın Yayın ve İletişim Hizmetleri kolunda; Adil Haber Sen, Savunma hizmetleri kolunda; SAVDES-SEN..