Doğan: 'Yurtbaşı Hazır ve Kararlı'

Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezinde Yurtbaşılı vatandaşlarla buluştu.

Doğan: 'Yurtbaşı Hazır ve Kararlı'

Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Ak Parti Yurtbaşı Belediye Başkan Adayı Nihat Doğan, programları kapsamında Ak Parti Elazığ Milletvekilleri, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezinde hemşehrileri ile buluştu. Yurtbaşılı vatandaşların yoğun katılım gösterdiği ve adeta bir mitinge dönüşen programda vatandaşlar talep ve beklentilerini aktarma fırsatı buldu.
Programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Adayı Doğan: “Bugünkü programlarımız da gösterdi ki Yurtbaşında hemşehrilerimiz kararını vermiş. Yurtbaşı hazır ve kararlı. Artık 31 Mart gecesine doğru gün sayıyoruz. Beldemizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlamak ve hemşehrilerimizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için heyecanımız hiç dinmiyor. Hizmetler birlik ve beraberlikle gelir. Bugün arkamızda dimdik duran hem Milletvekillerimiz hem de il başkanımızla birlikte gelecek 5 yıllık dönemde hizmetlerimiz ve projelerimizin ardı arkası kesilmeyecek inşallah. Bugün bizleri yalnız bırakmayan kıymetli Milletvekillerimize ve il başkanımıza tüm Yurtbaşılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Doğan: 'Yurtbaşı Hazır ve Kararlı'