Şerifoğulları Duyarlılığı

Elazığ'ın merkez Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan 7 çocuk annesi Songül Erdemci'nin yaşadığı baraka ile ilgili yayınlanan  haber yürekleri burkmuştu.

Şerifoğulları Duyarlılığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aileye sahip çıkan ise Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları oldu.Elazığ Belediyesi tarafından evin yapıldığını aktaran Songül Erdemci, kış mevsimini sıcak yuvalarında geçirecekleri için mutlu olduklarını söyledi. Haberin ardından herkesin ayağa kalktığını belirten Erdemci, “Sağ olsunlar birçok yerden yardım gelmeye başladı. Devletimiz tarafından şu anda evimiz yapılıyor. İnşallah önce Allah’ın, sonra da sizin sayenizde bu kışı sıcak yuvamızda geçireceğiz. Şu anda evimizin çatı onarımı yapılıyor, daha sonra mutfak onarımı yapılacak. Odaların camları değişti. Evimizi baştan sona yapacaklar. İnşallah birkaç gün sonra evimize geçeceğiz. Çok mutluyuz, en çok da çocuklarım mutlu. Evlerine geçecekler, çünkü çocuklarım barakada kalmaktan bıkmıştı” ifadelerini kullandı.

Eşi tarafından terk dilmiş ve yokluğa mahkûm edilmiş Songül kardeşimiz bir kez daha gördü ki bu şehrin garip gürebaya bakan, onların sorunlarıyla her dem ilgilenen ve hemen çözüm üreten duyarlı ve vicdanlı bir Belediye başkanı var.

Teşekkürler Başkan Şerifoğulları’na ve  bu soğukta evi neredeyse yeniden inşa eden Elazığ Belediyesi personeline.