ETSO Liderlik Akademisinde

İdris Alan'ın ETSO başkanlığına seçilmesiyle birlikte hem ilimizdeki sanayicilerin sorunlarının  çözülmesinde hem de Oda'nın dışa açılması ve yeniliklerin şehre taşınmasında önemli roller üstlenildi.

ETSO Liderlik Akademisinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara başta olmak üzere birçok ilde yapılan toplantılara katılım sağlayan ve bu toplantılara damgasını vuran ve taleplerinin önemli bir bölümünü alan ETSO, son olarak Silifke TSO tarafından düzenlenen 4’üncü Liderlik Akademisi ve Yönetim Kongresine katıldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı toplantıda Elazığ’ı ETSO Meclis Başkanı Sedat Karataş ile Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Parlakyıldız temsil etti.

Kongrenin iş dünyasının geleceği ve liderlik konusundaki önemli perspektiflerin tartışıldığı, deneyimlerin paylaşıldı bir toplantı olduğunu ifade eden Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş, bu etkinlikle iş dünyasının güncel ve gelecekteki zorluklarını ele alındığını, iş birliği, liderlik ve stratejik düşünme üzerine yapılan vurgular, günümüzün dinamik ekonomik ortamında önemli bir rehberlik sunduğunu ifade etti.

ETSO’nun bu tür seminer ve toplantılara katılması, bu toplantılara iştirak eden TOBB başkanı, bakan ve üst düzey yöneticilere ilimizin sorunlarını aktarmaları önemli bir fırsat.

ETO Meclis Başkanı Sedat Karataş’ın da bu toplantıda görüştüğü isimlerle bu problemleri yansıttığı ve çözümleri için de ısrarcı olduğuna inanıyor ve bu gayretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.