ŞERAFETTİN YILDIRIM :'TSK'YA HAKARET EDEN CHP'NİN ÇİRKİN DİLİNİ RED EDİYORUZ'

Erol KARA/CHP'li Ali Mahir Başarır'ın Türk ordusu hakkında söylediği çirkin sözlere Ak Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım dan sert tepki geldi.

ŞERAFETTİN YILDIRIM :'TSK'YA HAKARET EDEN CHP'NİN ÇİRKİN DİLİNİ RED EDİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Yıldırım, ”Bu çirkin dili reddediyor ve şiddetle kınıyoruz. Şahsi ihtiras ve hevesleri için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Mehmetçiğe hakaret eden, asil milletimiz tarafından zaten mahkûm edilen bu gayr-i millî dili şiddetle kınıyor, bunun hesabının hukuk çerçevesinde sorulacağını, konunun takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz." dedi.

 

CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın Haber Türk canlı yayınında sarf ettiği "Türk ordusu satıldı" iddiasına tüm yurttan tepkiler yağmaya devam ediyor.

 

Ak Parti Elazığ il Başkanı Şerafettin Yıldırım, Geçmişte askeri vesayeti arkalarına alarak iktidar olanlar bugün milletin hizmetinde olan Türk Ordusuna dil uzattığına dikkat çekerek, ”CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır şuursuz ve zehirli bir dil kullanıyor" diye tepki gösterdi.

 

Yıldırım, ”Milletin ordusuna, milletin önünde hakaret edilmiştir. Peygamber Ocağı olarak da bilinen Türk Silahlı Kuvvetleri binlerce yıllık şanlı tarihimizden süzülüp gelen milli, manevi ve mesleki değerleriyle, anayasa çerçevesinde, yasalar ve Sayın  Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda, sıralı amir ve komutanların emir ve komutasında, milletinin emrinde görevinin başındadır. Şahsi ihtiras ve hevesleri için Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, Mehmetçiğe hakaret eden, asil milletimiz tarafından zaten mahkûm edilen bu gayr-i milli dili şiddetle kınıyor, bunun hesabının hukuk çerçevesinde sorulacağını, konunun takipçisi olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz." dedi.