Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu

MHP Elazığ eski İl Başkanı İş İnsanı Semih Işıkver, 28. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundu.

Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ eski İl Başkanı İş insanı Semih Işıkver, 28. dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Elazığ Milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundu.

IŞIKVER: İKİ HEDEFİMİZ VAR; SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI BİRİNCİ TURDA SEÇTİRMEK VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’Nİ TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NDE DAHA GÜÇLÜ BİR TEMSİLLE ORAYA GÖNDEREBİLMEK

14 Mayıs seçimiyle kendilerini yeni bir sürecin beklediğini söyleyen aday adayı Işıkver, “Önümüzde 14 Mayıs’ta yeni bir seçim var. Bizi yeni bir süreç bekliyor. Batı’nın oyun kuruculuğunda karşımızda daha önce bir araya getirilmesi mümkün olmayan siyasi partiler ve bazı terör örgütleri masanın altına gizlediklerini ifade ettiğimiz bazı terör örgütlerinin bir amaç uğruna birleşerek Cumhur İttifakı’nın ve dahi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yürüyüşünü engelleme noktasında nasıl bir kamp oluşturduğunu hep beraber müşaade ettik. Daha önce bir arada bulunmamış, kimi daha milliyetçi daha şahin politikalar güden bir Milliyetçi Hareket Partisi’ni hayal ettiği için partimizden kopanlardan müteşekkil, kimisi de yine Türkiye’de AK Parti’den, diğer partilerden kopmak suretiyle, sağdan kopmak suretiyle solu iktidara getirmeyi planlayan bu şekilde bdir algoritmayı benimsemiş bir yapı var karşımızda. Bu yapı ne istiyor? Cumhur İttifakı’nın yürüyüşünü durdurmak istiyor. Amaçları ne? Bölgede inisiyatif alan özellikle Ankara merkezli politikalar güderek Karadeniz’de, Doğu Akdeniz’de, Karabağ’da, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da… Türkiye merkezli Ankara me4rkezli milli politikalar belirleyen bir Türkiye yerine 15 Temmuz 2016’dan itibaren tahakkümlerini ve kontrollerini üzerimizdeki kontrollerini kaybettiklerini eski Türkiye’yi geri isteyen Batı’nın oyun kuruculuğunda çok ciddi bir kampla karşı karşıyayız. Dolayısıyla Türk milleti; kendini Türk Milleti’nin bir parçası olarak ad eden ve büyük Türk İslam davasına inanmış ve bu tarihin doğal seyri içerisinde Türk kimliğinin ortaya koyduğu, oluşturduğu büyük cihan devletlerinin, o Türk cihan meftünesini bir hücre dahi olsa benimsemiş herkesin bugün itibariyle safını belli etmesi gereken bir süreçte yaşıyoruz. Dolayısıyla bizim önümüzdeki 14 Mayıs 2023 seçimlerinde birinci hedefimiz sayın genel başkanımızın yıllar öncesinden işaret ettiği gibi, 2-3 sene işaret ettiği gibi önce Sayın Cumhurbaşkanımızı birinci turda seçtirmek. İkinci hedefimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ni Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde daha güçlü bir temsille oraya gönderebilmek. Bunun yolu da belli. Bu şehirde inisiyatif almak, bu şehirde hakkımız olanı geri almak durumundayız” ifadelerini kullandı.

BAL: SEMİH BAŞKAN BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

MHP İl Başkanı Yunus Bal, “Semih Başkanımla beraber uzun bir birliktelik ve beraber görev yapmak bize nasip oldu. Bu süreç içerisinde takribi 4 buçuk yıllık bir il başkanlığı sürecinde ben ilk dönemler il yönetiminde sonrasında ilçe başkanlığını yaparak beraber çok güzel hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip etti. Biz onlardan çitayı en yukarıya çıkarmayı kendisinden öğrendik. Bu kutlu görevi, bu kutlu vazifeyi, bayrak yarışını bize teslim ettikten sonra da aldığımız çitayı nasıl yukarı çıkarırızın hesabını yaptık. Tabi ki bu süreç içerisinde sadece bir makam ve mevki değişikliği oldu. Bakanımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Her daim her noktada ben il başkanı olarak eski il başkanlarımızın hepsinden belki de tecrübelerinden faydalandım ama başkanımıza sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Bizi hiç yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.

 

Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu
Semih Işıkver, Adaylık Başvurusunda Bulundu