Elazığ'da korkutan kaza!

Sivrice-Gözeli yolunda tır ile otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi yaralanırken, araç içinde sıkışan sürücü itfaiye, AFAD ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olay yerinde inceleme başlattı.

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen trafik kazası, Sivrice-Gözeli karayolunda yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir tır ile otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük hasar oluşurken, araçtaki sürücü ağır şekilde yaralandı. Olay, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine jandarma, sağlık, AFAD ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

YARALI SÜRÜCÜ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI, EKİPLER SEFERBER OLDU

Kazanın ardından otomobil sürücüsü, aracın hurdaya dönen kabininde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri, sıkıştığı yerden kurtarılması için uzun uğraş verdi. Sağlık ekipleri ise müdahale için hazır bekledi. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu yaralı sürücü araçtan çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralıya, sağlık görevlileri tarafından hayati destek sağlandı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI, JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI

Araçtan kurtarılan yaralı, ambulansla Elazığ’daki bir hastaneye sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumuna ilişkin henüz net bir bilgi verilmezken, jandarma ekipleri kazanın meydana geliş sebebini belirlemek için olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Trafik akışının kontrollü olarak sağlandığı bölgede, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.