Seçim Kazanma Tüyoları

Mayıs 2023 seçimlerine 4 ay kala seçim çalışmaları devam ediyor.  Partiler, oy kazanmak için ilginç yöntemlere başvuruyorlar. Daha da önemlisi ilginç tüyolar veriyorlar.

Seçim Kazanma Tüyoları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir'de CHP'li Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,  partililere seçim çalışması için talimat verirken, "Herkesin karşı taraftan bir kişiyi ikna etmesi lazım. Rakı mı ısmarlayacaksınız, zemzem suyu mu ısmarlayacaksanız, ne yaparsanız yapın." dedi.

CHP’li Başkan kendi görevinden çok Millet İttifakının kazanmasına adamış kendini. Seçime öyle kaptırmış ki kendini CHP’nin fabrika ayarlarını da ifşa etmiş.

Bu açıklama ile kutsal değerleri siyasi malzeme olarak kullanmayı geçtik, iki yüzlülüğün ve takıyyenin dibini bulmuş CHP’li Başkan Efendi.

Amaca ulaşmak için tüm yol ve yöntemi meşru gören Makyavelist bir zihniyetten bu ülkeye ne hayır gelir ki? Başkanın  bu zihniyetin asıl amaç ve gayesini somut örnekle ortaya koyması aslında Cumhur İttifakı için seçimlerde karşı propagandada kullanılabilecek bir argüman oldu ve sosyal medyada bugünlerde sıkça paylaşılan ve şampanya patlatma ile şükür namazı kılma tartışmasına farklı bir boyut getirdi.