Rahatsız Olmuş…

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Beştepe Millet Camisi imamı Fatih Kaya tarafından Kur'an-ı Kerim okunmuştu.

Rahatsız Olmuş…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hitabı ve yurt dışındaki askeri birliklerle gerçekleştirilen canlı bağlantının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla hazırlanan kısa film izlenmişti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okunması gazeteci Can Ataklı'yı rahatsız etti. 

Gazeteci Can Ataklı, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle kutlanmasını hazmedemedi, skandal ifadeler kullandı. 

Bu duruma tepki gösteren Can Ataklı, "Ordu komuta böyle eller havada Kur'an okunuyor. 30 Ağustos Kur'an-ı Kerim'le kutlanıyor artık. Kimse kızmasın, darılmasın arkadaş ne oluyor ya. Olmaz." diyerek bir kez daha ne olduğunu gösterdi. 

Ataklı’nın yaptığı açıklamaya baktığımız da çok rahatsız olmuş. Müslüman olan bir ülkede Kur’an-ı Kerim’in okunmasından rahatsız olması normal, çünkü hangi akla ve hangi mantığa hizmet ettiğini tüm ülke biliyor. 

Ama alışın artık, bu ülkede imanlı bir neslin yetiştiğinin farkına varın. Rahatsız olun ve gerçek yüzünüzü bir daha ortaya çıkarın…