İnanmayın…

Son yıllarda insanlarımızı kandırmanın en iyi yöntemleri manevi duygularını kullanmak ve idarecilerin adını kullanarak para kazanmak.

İnanmayın…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hemen her gün haberlere konu olan olaylara şahit oluyoruz. Kendini polis,savcı,hakim, yada yüksek bir makamda bürokrat olarak tanıtan ve insanlarımızı kandıran art niyetli insanların haberlerini ve yakalanmalarını izliyoruz.

Ne yazık ki bir çok insanımız bu art niyetli insanlara inanıyor ve paralarını kaptırıyorlar. Daha sonra kandırıldıklarını anladıklarında ise iş işten geçiyor. Bir sürü mağduriyet ve göz yaşı. 

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Belediyesi de önemli bir uyarı yaparak insanlarımızın bu tür olaylara inanmamalarını istedi. 

Yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: “Son günlerde Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın, başkan yardımcılarımızın ve idarecilerimizin adı kullanılarak yardım adı altında bağış toplandığı yönünde ihbarlar gelmektedir. Elazığ Belediyesi tarafından yardım ve destek adı altında vatandaşlardan yardım talebinde bulunulması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık şebekelerine karşı dikkatli olmaları, bu kişilere kesinlikle itibar etmeyerek emniyet güçlerini bilgilendirmeleri önemle rica olunur” denildi.

Bizler de bu sayfamızdan vatandaşlarımızı uyarıyor ve itibar etmemelerini istiyoruz. Böyle bir durum karşında hemen güvenlik güçlerimize haber vermelerini ve gereken şikayeti yapmalarını istiyoruz.