Milletvekili Balık, Baskil İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ilçelerdeki ziyaretlerine Baskil ile devam etti. Vatandaş ve esnafla bir araya gelen Vekil Balık, talepleri dinledi.

Milletvekili Balık, Baskil İlçesini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ilçelerdeki ziyaretlerine Baskil ile devam etti. Esnaf ve ilçe halkıyla bir araya gelen Vekil Balık’a ilçe teşkilatı ve Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat’ta eşlik etti. 

Vatandaşın sesine kulak veren Milletvekili Balık sorun ve talepleri dinledi.

AKMURAT: GÜZEL BİR ORTAM YAŞIYORUZ BURADA 
Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, “İlçemize ziyaretleri dolayısıyla hem esnaf gezisi hem ev gezisi tertipledik. Şu anda çarşı meydanında esnaflarımızın hem geçmiş bayramlarını hem de hal hatırlarını soymak için bulunmaktayız. Bizler bu güzel günde, bu tatil gününde, bu bayram gününde bizleri yalnız bırakmayan her zaman Baskil’in yanında olan Baskil’in derdiyle dertlenen, Baskil’in her türlü talebine kendi talebi gibi, kendi hanesinin talebi gibi gözüyle bakan sayın vekilimize Sermin Hanım’a da teşekkür etmek istiyorum. Allah kendisinden razı olsun, eksikliğini vermesin. Bugün de güzel bir ortam yaşıyoruz burada. Vatandaşlarımız bayram havasında hem bizleri belediye başkanı olarak hem sayın vekilimizi kalbi duygularla karşılıyor. Bizde bundan ziyadesiyle mutlu oluyoruz. Tabi bu gönül işi. Siyaset, hizmet gönül işi. Bu gönül işini de en güzel şekilde liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bizlerde yine taşrada, il düzeyinde vekillerimizle birlikte en güzel şekilde vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

BALIK: VATANDAŞLARIMIZLA HASBİHAL ETME DERDİNDEYİZ 
AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık ise, “Hava sıcak ama Baskillilerin gönül sıcaklığı bizi serinletiyor işin doğrusu. Hakikatten onlarla birlikte olmak bize her zaman mutluluk veriyor. Biz meclisin kapanmasıyla birlikte, yasama yılının bitmesiyle birlikte sahadayız milletvekili arkadaşlarımızla birlikte. Bayramda ilçelerde mümkün olduğunda olmaya gayret ettik. Öteki vekillerimiz buradalardı. Ben de bayram sonunda hem esnaf gezebilmek hem teşkilatlarımızın tanında olabilmek için Baskil’e geldim. Hemşehrilerimiz de bizi gönüllerine bastılar. Kucak açıp karşıladılar. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama bu arada belediye başkanıma ve teşkilatıma da çok teşekkür ediyorum ki hakikatten çok iyi çalışmışlar. Çünkü gördükleri her esnaf sevgiyle karşılıyor onları. Bu bizim için önemli. Siyaset gönülle yapılan bir iş. Gönüller açılarak yapılan bir iş. Teşkilatlarıma teşekkür ediyorum. Baskil’i biz her zaman çok sevdik. Çünkü Baskil bize her zaman sonuna kadar destek verdi. Bizde Baskil’e hizmetlerimizle Baskil’in her zaman yanında olarak, AK Parti ailesi olarak destek verdik. Ben hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mümkün olduğunca yazı sahada geçirmeye çalışacağız. Çünkü biz meclis açıkken hafta sonları Elazığ’da, hafta içi meclis çalışmalarında katkı vermeye gayret ediyoruz. Bu yazı da dolu dolu bütün köylerimizi mümkün olduğunca ziyarete giderek ilçelerimize defaten ziyarete giderek vatandaşlarımızla hasbihal etme derdindeyiz” şeklinde konuştu.