MHP İL BAŞKANI SEMİH IŞIKVER : 'ÖNEMLİ OLAN CUMHUR İTTİFAKININ YAŞAMASIDIR'

Erol KARA/MHP İl Başkanı Semih Işıkver, seçilmiş bir il başkanı olmanın verdiği huzur ve mutluluğu yaşadığını belirterek,' Ülkücü harekete faydası olacağını düşündüğümüz arkadaşlarımızın yanımızda olmasıyla onların oluşturduğu iskele omurga ile geleceğe yönelik bütün hamleleri gerçekleştireceğimiz arkadaşlarımızla yönetim oluşturduk. Çok mutluyuz.

MHP İL BAŞKANI SEMİH IŞIKVER : 'ÖNEMLİ OLAN CUMHUR İTTİFAKININ YAŞAMASIDIR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fikir ve ideal birliği noktasında gerektiğinde aksiyon alabilecek gerektiğinde kavgasından vazgeçmeyecek bir yol arkadaş topluluğunu bir araya getirdiğimizi düşünüyoruz.” dedi. 

İki yıl önce atama ile şimdi ise delegenin oyunu alarak il başkanı olduğuna dikkat çeken MHP İl Başkanı Semih Işıkver,” Ayaklarımız yere daha sağlam basacak, Ülkücü hareketin ve delegenin tam desteğini alarak böyle bir vazifeyle başlamak bizim daha önceki inancımızı katlayarak, büyümesi noktasında beli bir sürece çevirdi.  Delegenin oyunu alarak tek liste halinde başkan seçilmek geleceğe olan inancın daha güçlü temele oturması noktasında bizi daha farklı bir sürece götürdü.” dedi. 

 

CUMHUR İTTİFAKINA GÜVENİMİZ TAMDIR 

Cumhur ittifakının ilelebet devam etmesi payidar olması için ellerinden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceklerini söyleyen Semih Işıkver,” Kongremize büyüklerimizin, Milletvekili ve MKYK üyelerinin katılması bizleri mutlu etti. 72 ilde kongre yapıldı. Daha önce Elazığ da böyle bir organizasyon yapılmamıştı. Pandemiye rağmen önemli bir katılım oldu. Önemli olan Cumhur ittifakının yaşamasıdır.  Gerek orta Asya gerek Türk  Cumhuriyetlerinde ve diğer ülkelerde Cumhur ittifakının tesiri görülmektedir ve farklı  bir etki yarattığını görüyoruz. Cumhur ittifakına güvenim  tamdır. Aynı yetki ile yola devam edeceğiz“ diye konuştu.