Mazbataya Bile Vakit Yok

14 Mayıs seçimleri sonuçları belli oldu ve ilimizden beş değerli isim milletvekili seçildiler.

Mazbataya Bile Vakit Yok
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulusal haberlere yansıyan görüntülere göre değişik illerden birçok milletvekili mazbatasını alıp TBMM’ye giderek kayıtlarını yapmalarına rağmen ilimizden seçilen beş milletvekilinin mazbatasını aldığına dair bir haber görmedik.

Ak Parti, CHP ve MHP’den seçilen milletvekillerimiz, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri dolayısıyla değil Ankara’ya gidip TBMM’ye kayıt yapmak, Elazığ adliyesine gidip mazbatasını alacak fırsatı bile bulamadılar.

Milletvekillerinin kendi cumhurbaşkanı adaylarına yönelik bu samimi gayretleri ve performansları takdir ediliyor. Milletvekilleri geceli-gündüzlü çalışmalarla adayları için çalışıyor ve mevcut oyların yükseltilmesi için gayret gösteriyorlar. 29 Mayıs’ta sonuçlar açıklandıktan sonra milletvekillerimiz mazbatasını alarak Ankara’ya gidecek ve yasama görevlerine başlayacaklar.

Bu dönemde beş milletvekilinin Elazığ özelinde ortak çalışmalar yaparak pozitif siyasete katkı sunmaları ve kısır tartışma ve polemiklerden uzak durmaları bekleniyor. Zira halkımız da bu tür sataşma ve polemiklerden usanmış durumda. 

Yeni hafta ile başlayacak yasama döneminde ilimizle ilgili genel  sorunları bizler de buradan dile getirip milletvekillerimizin bu konudaki yardım ve destekçileri olacağız.