Günün Şakası

Seçimin 2. turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan Ümit Özdağ, 'Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak göndereceğim' ifadesiyle gündem yarattı. Özdağ'ın bakanlık şartıyla Kılıçdaroğlu'na destek verdiği yorumları yapılırken bu tweet'e en sert tepki ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci'den geldi. Temurci, 'Özdağ günün şakasını yapmış sanırım! Kazanmak için her yol mübah değildir.' dedi.

Günün Şakası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kılıçdaroğlu'na destek karşılığında Özdağ'a İçişleri Bakanlığı mı verileceği büyük merak konusu olurken, kamuoyunda ses getiren habere bir tepki de CHP’den geldi. 

Parti sözcüsü Öztrak, "Genel başkanımızın Sayın Ümit Özdağ ile yaptığı görüşmede bakanlık konusu hiçbir şekilde yer almamıştır" diye konuştu.

Millet İttifakına mensup bu iki ismin Özdağ’ın "Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak göndereceğim" açıklamasına yönelik bu eleştiriler de gösteriyor ki Özdağ’ın ittifak içinde görüntüden  öte anlamı yok. Hele hele Gelecek Partili Temurci’nin,  “Kazanmak için her yol mubah değildir" sözü de gösteriyor ki ittifak içinde kazanmak için çok ümit de heyecan da yok. 

Bununla birlikte Ümit Özdağ’ın siyasi geleceğine dair herhangi bir ümit ışığı da yok. Yazık oldu Ümit Efendiye…