Mazbatalar tamam...

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver ve Gürsel Erol,  yoğun seçim çalışmalarına ara vererek yasal anlamda son gün olduğu için mazbatalarını alarak şehrimiz halkının sandıkta verdiği vekâletin resmi belgelerini de aldılar. 

Mazbatalar tamam...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs seçimlerinin ardından muhtemelen önümüzdeki hafta MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin başkanlığında toplanacak TBMM’de yemin edilerek milletvekili kütüğüne isimlerini yazdıracaklar.

Öncelikle tüm milletvekillerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Şehrimize de başka yılların kronik hale bürünmüş sorunlarının çözümüne vesile olsun.

Pazartesinden sonra yoğun geçen seçim propaganda döneminin ardından yapılacak yemin töreni ile birlikte meclisin kısa bir tatile girmesi bekleniyor. Milletvekillerimiz de çok yoğun bir dönemi geride bıraktığı için bir süre dinlenmeleri en doğal hakları.

Elazığ halkı ve özellikle STK’larımızın milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretlerine giderken sadece çikolata ve yöresel ürünlerle değil, kendi alanlarına giren konularda hazırladıkları projelerle gitmelerini önemli buluyoruz. 

Her STK ya da bir hedef doğrultusunda bir araya gelen  oluşum, mutlaka kendi alanlarına giren  sektörler ve sorunlarıyla ilgili projelerini hazırlasınlar ve bunları dosya halinde milletvekillerimize sunsunlar ki sadece sorunları dile getiren bir kurum olmaktan çıkarak çözümün de bir parçası olsunlar.

Bizler, yeni dönemde milletvekillerimizin ortak akıl ve Elazığ’ı merkeze alan projelerde omuz omuza çalışacaklarına inanıyor ve bunun bir şans olduğunu görüyoruz. Zaman içerisinde bu düşüncemizde yanılmadığımızı da zaman içerisinde hep birlikte göreceğiz.