TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 'Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor' projesi kapsamında destek verdiği İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi ipek Yolu Roket Takımı, TEKNOFEST'te Türkiye üçüncüsü ve en iyi sunum ödüllerini alarak 2 ödülle bizleri gururlandırdı.

TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Samsun Merkezli olarak Karadeniz’de düzenlenen ve 30 Ağusto-4 Eylül 2022 tarihleri arasında beşincisi gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline, Elazığ’dan katılan takımlardan önemli başarılar geldi.

ELAZIĞLILARI GURURLANDIRDILAR

39 farklı kategorinin yer aldığı teknoloji yarışmalarında 600 bine yakın yarışmacının arasından finale kadar yükselerek ödül alan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Teknoloji Takımları, bütün Elazığlıları gururlandırdı.

GENÇ BEYİNLERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın destek verdiği gençler ise; Fırat Üniversitesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, TEKNOFEST’te ödül alarak büyük başarılara imza attılar. Performanslarıyla hepimizin gururu olan gençler, çalışma sürecinde kendilerine maddi-manevi her türlü imkânı sağlayan Başkan Şerifoğulları ve Elazığ Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN TEBRİK

Bu yıl beşincisi düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ yarışmalarında Elazığ’ı gururlandıran bütün gençleri tebrik eden Başkan Şerifoğulları, ülkemizi bilim ve teknoloji alanında bir adım öteye taşıyarak geleceğe dair umutlarımızı artıran TEKNOFEST yetkililerine, takım koordinatörlerine, öğrencilere, ailelerine ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi olarak hayallerinin peşinde koşan, daima üreten, vatanına, milletine ve bayrağına yakışır bir azimle çalışan gençlerin bütün imkânlarla yanlarında olacaklarını kaydeden Başkan Şerifoğulları, açıklamalarına şu şekilde sürdürdü: 

“Elazığ Belediyesi olarak yarınların teknolojisini tasarlayacak, üretecek ve yönetecek gençlerimizin daima yanında yer aldık. Bu doğrultuda TEKNOFEST yarışmalarına katılan Fırat Üniversitesi öğrencilerinden ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi bünyesinde gönüllü gençlerden oluşan Teknoloji Takımlarına destek olduk. Bu takımlarımızın 13’ü finale kalmaya hak kazandı. Onların yanında olmayı görev bilerek Samsun Çarşamba Havalimanı'nda yapılan festivalde Fırat Üniversitesi ile birlikte stantlarımızla yerimizi aldık. Daha sonra bu gençlerimizin arasından ipek Yolu Roket takımımız 2 ödül aldı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu senede TEKNOFEST’te, adeta Elazığ rüzgârı estirdik. Bizler Elazığ Belediyesi olarak şehrimizi temsil eden, bizleri gururlandıran, vatanımıza, milletimize faydalı işler üreten, emek sarf eden bütün gençlerin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı
TEKNOFEST'te Elazığ Rüzgârı