İlk Fedakarlık TOKİ'lerden

24 Ocak 2020 tarihinde şiddetli bir depremle sarsılan Elazığ, 6 şubat 2023 tarihinde yıkıcı depremlerle sarsılan 10 il için adeta seferber olmuş durumda.

İlk Fedakarlık TOKİ'lerden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da birçok kurum, kuruluş ve gönüllü bölgeye yardım ulaştırmak için çırpınıyor. Yardım seferberliği ilan eden Elazığ’da bir dayanışma örneği de TOKİ konutlarında oturan vatandaşlardan geldi.

BOTAŞ’ın Elazığ’a gaz ulaştıran iletim hattında meydana gelen hasarın giderilmesi çalışmalarının sürdüğünü ve AKSA’nın Elazığ’a yaptığı gazı tasarruflu kullanalım çağrısının ardından TOKİ konutları çağrıya uyarak doğalgazı çağrıdaki gibi 19.00-22.00 arasında kullanılacak şekilde ayarlamaya başladı.

VALİ TORAMAN VE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇAĞRI YAPTI

Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksa’nın deprem bölgelerinde gaz sıkıntısı yaşanmaması adına Elazığ’a yaptığı doğalgazı 19.00-22-00 saatleri dışında kullanmayalım çağrısını paylaşarak Elazığlıları duyarlı olmaya devam etti.

ONLARI EN İYİ BİZ ANLARIZ, HAYDİ ELAZIĞ

Bugün gerek üst düzey yetkililer gerekse de ulusal basın kuruluşları bölgedeki en büyük ihtiyacın güncel olarak enerji olduğunu ısrarla dile getirdiler. Bu çağrıdan sonra Elazığlıların gaz konusunda duyarlı olması özellikle deprem bölgesindeki gaz ihtiyacının sekteye uğramaması için AKSA’nın çağrısına kulak vermeleri bekleniyor.