Hasan Uzun Aday Adaylığını Açıkladı

Eğitimci-İş insanı Hasan Uzun Ak Parti Elazığ Milletvekili aday adaylığı başvurusunu bugün saat 14:00'da Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına yaptı.

Hasan Uzun Aday Adaylığını Açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Hasan Uzun, sevenlerinin yoğun katılımı ile birlikte AK Parti İl binasına başvurusunu yaptı. Elazığ’ın tanınmış eğitimcilerinden ve aynı zamanda iş insanı olan Hasan Uzun; ‘’Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile yarın değil, hemen şimdi diyerek başvurumun milletimiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’ diye ifade etti.
AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Uzun, Elazığ’a ve Türkiye’ye daha iyi hizmet edebilmek amacıyla AK Parti’den aday adayı olduğunu söyleyerek’’ Hizmet etmek bilinci birbirimizin eksiklikleri üzerinden ötekileştirici olmakla değil, uzlaşımcı, şeffaf, liyakate dayalı, sağduyulu ve halkına fayda sağlayan siyaset sorumluluğu ile çalışmak ve üretmek ile gerçekleşir ‘’ dedi.
AK Parti Genel Merkezi içerisinde AK Parti İlçe Başbakanlığı’nın, Gençlik Kolları ve Kadın kolları Başkanlığını ziyaret edip görüş alışverişinde bulunarak AK Parti İl binasından ayrıldı.
Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Aday Adayı olan Hasan Uzun’a başarılar diledi.