Gülaç: 'Partimin Her Zaman Yanındayım'

Elazığ'ın önemli  hukukçularından Av.Cengiz Gülaç, 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı

Gülaç: 'Partimin Her Zaman Yanındayım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Av.Cengiz Gülaç,14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu ile gelen Milletvekili Aday Adayı Av.Cengiz Gülaç, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer tarafından karşılandı.

BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

6 Şubat tarihinde yaşanan deprem nedeniyle 50 binin üstünde  vatandaşımızı  kaybettiğimizi ifade eden Cengiz Gülaç yaptığı açıklamada,“Bildiğiniz gibi 6 Şubatta çok kötü bir deprem yaşadık. Resmi rakamlara göre 50 binin üstünde bir can kaybımız var. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu afette millet olarak nasıl güçlü olduğumuzu gösterdik. Tabi ki bu süreçte hep birlikte el ele vererek bu süreci atlatacağız.”dedi.

AV.GÜLAÇ:“YIKILAN 5 BİNAYA KARŞILIK 26 BİN BİNA YAPILDI”

Cengiz Gülaç,“24 Ocak tarihinde bildiğiniz gibi bir deprem yaşadık. Sadece 5 binamız yıkılmıştı. 37 can kaybımız vardı. Ak Parti bu 3 yıl içerisinde yıkılan 5 binaya karşılık 26 bin bina yaparak bugün belki de kadere iman ettik ama binlerce insanımızın vefat etmesini engellemiş oldu. Dolayısı ile 14 Ocakta yıkılan 5 binaya karşılık 26 bin bina yapan Ak Parti, 11 ili yeniden inşa edecektir Allah’ın izni ile ”dedi.

MESLEĞİMDE UTANILACAK HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMADIM

45 yaşındayım ve 45 yıllık hayatımda ailemi utandıracak hiçbir şey yapmadım diyen  Gülaç,“Allah nasip ederse önümüzdeki seçimde Ak Parti’den aday adayı olmayı düşünüyorum. 45 yaşındayım ve 45 yıllık hayatımda ailemi utandıracak hiçbir şey yapmadım. Mesleğimde utanılacak hiçbir şeye imza atmadım. Yüzümün akı ile bugüne kadar geldim. Bundan sonra da Allah nasip eder bir görev verilirse sizlerin utandırmayacağım ve mahcup etmeyeceğim.”dedi.

LİSTEDE OLMASAM DA PARTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIM

O gün kim vekalet görevini alırsa yanında olacağını ifade eden Gülaç,“14 Mayıs seçimlerinde liste de olsam olmasam da her zaman partimin yanında olacağım. İl Başkanımın yanında o gün kim vekalet görevini alırsa yanında olacağız ve daha coşkulu olacağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı yenmek için bir araya gelen nefretin çocukları aday adayı bulamıyor, biz bura da aday adayı sayamıyoruz artık. Elazığ’da Ak Parti’den aday adayı olan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ASKERİYİM

Gülaç,“Sonuç ne olursa olsun ben Recep Tayyip Erdoğan’ın askeriyim. Milletimizde Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacaktır. 14 Mayıs’ta görüşmek üzere aday adaylığımı açıklıyorum.Teşekkür ediyorum.”dedi.