Prof. Dr. Keleş: 'Elazığ'a Karşı Sorumluluklarım Var'

Mütevazi duruşu, ilişkilerindeki samimiyeti, güler yüzlülüğü ve her şeyden önemlisi de Elazığ'a hizmet etme aşkı ile dolu olan Prof.Dr.Erol  Keleş,14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlerde Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Prof. Dr. Keleş: 'Elazığ'a Karşı Sorumluluklarım Var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/14 Mayıs’ta gerçekleşecek milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Prof. Dr. Erol Keleş, Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı’na giderek resmi müracaatını yaptı.

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu ile gelen Milletvekili Aday Adayı Keleş, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve partililer tarafından karşılandı.

PROF.DR.KELEŞ:“ BİZ GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ VE GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR”

6 Şubat’ta meydana gelen depremlerle, büyük bir felaket yaşandığını ifade eden Prof.Dr.Erol Keleş,“ 50.000’e yakın kardeşimizi kaybettik. Bu vesileyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim; Ülkemizi ve Milletimizi muhafaza eylesin ve Bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Bu üzücü hadisede, Devletimiz, ilk andan itibaren, tüm imkânlarıyla Milletimizin yanında olmuştur. Millet-Devlet dayanışması ile bu zorluğun da üstesinden geleceğimize inancım tamdır. Biz güçlü bir milletiz ve güçlü bir devletimiz var. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

AK PARTİ KADROLARI, HER ZAMAN DEĞİŞİMİN VE YENİLENMENİN ÖNCÜSÜ OLDU

Ülkemizin  son 20 yılda, Cumhurbaşkanı   Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde her alanda büyük hizmet atılımları gerçekleştirdiğini ifade eden Prof.Dr.Keleş,“ Genel Başkanımızın liderliğinde yürüyen AK Parti kadroları, her zaman değişimin ve yenilenmenin öncüsü oldu. Bu kadrolar; Türkiye’mizin gelişimi ve büyümesi için ciddi bir irade ortaya koydu.  Bu güçlü ve kararlı irade sayesinde, Türkiye bugün sağlık alanında da model ülke haline gelmiştir. Bir hekim olarak, sağlık alanındaki gelişim, değişim ve dönüşümün bizzat şahidiyim. AK Parti kadrolarının sağlık alanında ortaya koyduğu vizyon, ülkemiz adına umut vericidir. Sağlık hizmetlerine kattığı kalitenin ötesinde, Yaşadığımız pandemi ve deprem felaketleri de göstermiştir ki Şehir Hastanelerimiz Ak Parti vizyonunun en güzel örneklerinden biri olmuştur.”dedi.

PROF.DR.KELEŞ:“ ŞEHİR HASTANEMİZİN HİZMET KALİTESİNİ VE VERİMLİLİĞİNİ ARTIRDIK”

Şehir Hastanemizde iki yılı aşkın bir süre başhekimlik yaptığını ve bölgeye hizmet veren bir hastane olduğunu belirten Prof.Dr.Keleş,“Bakanlığımızın da destekleriyle, arkadaşlarımla birlikte mesai mefhumu gözetmeden çalışarak ciddi başarılara imza attık. Şehir Hastanemizin hizmet kalitesini ve verimliliğini arttırdık. Yalnızca ilimize değil, bölgemize hizmet veren bir hastane haline geldik. Elazığ Şehir Hastanesi, ortaya koyduğumuz yönetim modeliyle ve aldığımız başarılı sonuçlarla, Ülkemizde örnek gösterilen hastanelerden birisi haline gelmiştir.Ekibimiz ile birlikte başardık. Tüm arkadaşlarımı, emek veren herkesi bir kez daha tebrik ediyorum.”dedi.

 ELAZIĞ’A VE ÜLKEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Elazığ’a karşı sorumluluklarının farkında olduğunu ifade eden Prof.Dr.Keleş,“30 yıllık meslek hayatımda, büyük bir özveriyle hemşerilerime hizmet etmeye çalıştım. Meslek hayatımın büyük bir bölümünü ve öğrencilik hayatımı Elazığ’da geçirdim. Elazığ’a karşı sorumluluklarımın farkındayım. Her birimizin, şehrimiz ve ülkemiz için yapabileceği birçok işler var. Bugüne kadar hep bu bilinçle hareket ettim. Aynı duyarlılık ve ciddiyetle bundan sonra da Elazığ’a ve ülkeme hizmet etmek istiyorum. Yüksek disiplinle ve yüksek gayretle, şehrimize hizmet ederek, yeni bir başarı hikâyesi yazacağımıza inancım tamdır. Ve Nasip olursa geride hoş bir seda bırakmak istiyorum.”dedi.

BÜYÜK TÜRKİYE YOLCULUĞUNDA, MİLLETİME OMUZ VEREBİLMEK İÇİN BUGÜN BURADAYIM

Her alanda milli ve yerli politikalara destek olabilmek için ve daha da ileriye götürebilmek için  aday adayı olduğunu ifade eden Prof.Dr.Keleş,“Evet, Bugün niçin buradayım? Bir hekim, bir akademisyen ve bir yönetici olarak, tam 30 yıldır sağlık alanında hizmet veriyorum. Sağlık alanındaki bu bilgi ve birikimimi, sadece Elazığ için değil, görev verilmesi halinde, ülkem ve milletim için kullanabilmek amacıyla bugün buradayım.Sağlık politikalarının sürekliliği ve geliştirilmesi noktasında, şehrime ve ülkeme ciddi katkılar sunacağıma inandığım için, bugün buradayım.Her alanda milli ve yerli politikalara destek olabilmek için ve daha da ileriye götürebilmek için bugün buradayım.Büyük Türkiye yolculuğunda, milletime omuz verebilmek için bugün buradayım.Çocuklarımızın yarınları için bugün buradayım.”diye ifade etti.

SİZLERİN VEKİLİ, SİZLERİN SÖZÜ, DİLİ VE DÜŞÜNCESİ OLABİLMEK İÇİN BUGÜN BURADAYIM

Hep birlikte büyük bir özveriyle çalıştığımızda bu seçimin galibinin  AK Parti olacağını ifade eden Prof.Dr.Keleş,“Elazığ’a, “şehrime” hizmet etmek için; hep birlikte Elazığ’ımızı daha iyi yerlere taşıyacağımıza inandığım için bugün buradayım.Sizlerin vekili, sizlerin sözü, dili ve düşüncesi olabilmek için bugün buradayım. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde Türkiye’nin her alanda ilerleyişinin devamı için; sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, savunma sanayi, milli güvenlik, sınır güvenliği politikaları, mavi vatan gibi birçok vizyon ve projenin sürekliliği için bu seçim çok önemli. Her birimize büyük sorumluluklar düşüyor. Hep birlikte büyük bir özveriyle çalıştığımızda bu seçimin galibi AK Parti, Cumhur İttifakı ve milletlimizin bağrından çıkardığı evladı olarak gördüğü Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olacaktır.”dedi.

ZAFERE GİDEN YOL ÇABA VE GAYRETTEN GEÇİYOR

AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkması için elinden geleni yapacağını ifade eden Prof.Dr.Keleş,“Zafer; bir olanların, davasına sahip çıkanların ve kendisine inananların nasibidir. Herkes bilsin ki kervan yola çıkmıştır ve menziline varacaktır. Bize düşen kervana omuz vermek, yardımcı olmak ve birlikte yol almaktır. Hilalin altında bir olun. Çok kalabalık olacağız göreceksiniz. Bugün, milletvekilliği aday adaylığı başvurum için bir aradayız. Nasipse milletvekili adayı olarak, değilse bir birey olarak devletimiz için, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için, AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıkması için elimden geleni yapacağım.Zafere giden yol çaba ve gayretten geçiyor. Çalışacağız ve başaracağız.”dedi.

BUGÜN PARTİMİZE RESMİ BAŞVURUMU YAPIYORUM

Kısa bir süre önce, AK Partiden Elazığ milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için görevimden istifa ettiğini ve  Bugün partiye  resmi başvurusunu  yaptığını ifade eden Prof.Dr.Keleş,“ Bugün partimize resmi başvurumu yapıyorum. Hayırlara vesile olmasını rabbimden diliyorum. Bizlere destek vermek için bir araya gelen siz değerli dostlarıma nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yüksek özverileri ve gayretlerinden dolayı İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ve üyelerimize teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum.”dedi.