Fırat Üniversitesi şampi…

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'ta sezonun tamamlanmasına sayılı haftalar kala Fırat Üniversitesi, grubunu zirvede tamamlamaya çok yakın

Fırat Üniversitesi şampi…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’ta yer alan D. Fırat Üniversitesi, grubunu zirvede tamamlamaya çok yakın. Grupta 13. haftayı bay olarak geçen Bordo-Beyazlı ekip, en yakın rakibi 12Bingölspor’un bay olarak geçeceği 14. haftada Bingöl ekibi Karlıova Yıldırımspor’la karşı karşıya gelecek. Olası bir galibiyet durumunda puan farkını 7’ye yükseltecek olan D. Fırat Üniversitesi grup şampiyonluğunu da %99 garantilemiş olacak. 15. Haftada Kovancılarspor’la yine Elazığ’da karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlılar, 16. Haftada Bismil 1936 Gençlik’i konuk edecek. 17. Haftada grubun son sırasında yer alan Bismil 21 Sportif Faaliyetler’le deplasmanda karşılaşacak olan D. Fırat Üniversitesi GSK, normal sezonun son hafta maçında 12 Bingölspor’la kozlarını paylaşacak.

DİĞER GRUPLARDA DURUM NE?
Statü gereği 3 gruptan oluşan 1. Bölge’de 1 takım TFF 3. Lig’e yükselmeye hak kazanacak. 1. Grup’ta en yakın rakibine 5 puanlık fark atan Bitlis Özgüzelderespor liderlik için büyük avantaja sahip olurken, 2. Grup’ta işler biraz karışık. 24 puana sahip lider Bağlar Belediyespor, 23’er puanlı Mazıdağı Fosfatspor ve Muş Belediyespor ile 21 puanlı 1984 Muşspor’un şampiyonluk şansı devam ediyor.