FIRATSİFED'İN EV SAHİPLİĞİNDE AB PROJESİ TANITILACAK

Toplantı öncesinde TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadoğlu ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş, Malatya Valisi Mustafa Toprak ile Malatya Büy&uu

FIRATSİFED'İN EV SAHİPLİĞİNDE AB PROJESİ TANITILACAK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplantı öncesinde TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadoğlu ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Alper Bektaş, Malatya Valisi Mustafa Toprak ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından kabul edilecek.

FIRATSİFED ev sahipliğinde 02 Şubat tarihinde Malatya Anemon Otel’de düzenlenecek toplantının açılışı TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadoğlu ve FIRATSİFED Başkanı Yahya Alper Bektaş tarafından yapılacak.

Toplantıda Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Göcenoğlu da “KOBİ’ler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Türkiye ve AB Örnekleri” konulu bir sunum gerçekleştirecek.

“Türkiye’de KOBİ’ler İçin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi”, TÜRKONFED tarafından Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyaloğu Programı desteğiyle yürütülüyor. Proje, Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye’deki iyi uygulama örneklerini aktarmayı, KOBİ’ler nezdinde kurumsal sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı ve şirketlerin iş modellerini bu doğrultuda yeniden şekillendirmelerini sağlamayı hedefliyor.